Tüm arkadaşların geçmiş bayramını kutlarım. Ramazan ayı nedeniyle gidemediğim balık avını nihayet cumartesi günü gerçekleştirdim. Saat 15:00 gibi Kartal sahile indiğimde o sıcağın altında olta açan ilk deli bendim. yem olarak midye kullandım. zargana denemelerinde bir karıştan biraz büyük bebelerin oynaştıklarını farkedince zargana denemesini bırakıp , 3 köstekli stoperli izmarit takımını çıkardım. izmaritler ada izmariti tabir edilen mavi çizgili izmaritlerdir. kıyıdan yaklaşık 10 mt kadar ileriye atıp alınmışlardır. ilerleyen zamanlarda istavrit denemelerim olduysada sadece 4 adetle sınırlı kalmıştır. herkese rastgelsin . resimleri düzeltemedim kusura bakmayın küçük çıkıyor. [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
yem olarak ne kullandınız bende pazartesı gunu gıtmeyı dusunuyorum aksama dogru izmarit av verirmili olurmu saygılar.
Teşekkür ederim arkadaşlar. Daha iyisi sizlere denk gelsin. Yem olarak midyenin kalbinin hemen altındaki yeri kullanmaktayım. saat 17 den sonra dahada verimli gibi , rastgelsin..
abi bugun kartal sahle bir hevesle bu sefer olcak galıba 1 aydır tık yoktu sahıılde saat 17:00 den saat 20:30 a kadar ne izmarit ne mezgit nede istarvit tık yok arkdas sadece ben degil tabi herkezde kısmet sanırım ama bu seneye gore gecen sene kartal sahıl cok guzel av verdı ama bu sene tık yok arkdas.