Özellikle onuncu dakikadan sonra deniz çok kabarıyor ama üstad azminin sonunda baba bir paşa alıyor https://www.youtube.com/watch?v=CbREw4aAnSo
10.15 deki o dalga olmasa sanki adam alamıcak gibi duruyor levreği ayağına getirdi ne güzel Valla burda izmir 'de yapılan o trofe levrek avlarının hemen hemen coğuda bu şartlarda hatta daha da sert havalarda yapılıyor. Hani çoğu kişi duymuştur o meşhur avlak ismini vietnam işte bu yüzden adı bu... dağ keçisi gibi kaya üstünde tüneyerek ; beline kadar suyun içinde ve de 4- 7 arası havalarda yapıyorlar o avları ama bu elemanlar gibi kimse kayda almıyor o avları keşke alınsa gerçi alınsa avlak deşifre olur o da ayrı...
10:15TEKİ DALGA aynen dışarı atıyo balığı.. yalnız izlemeside çok heyecanlıydı :roll: benim içinde öyle sanırım balığa veli eşliğinde !! giderim paylaşım için teşekkürler..
Çok güzel noktaya değindiniz türkiye de bu anlamda gelişemedik... klasik olacak ama y.dışında adamlar araştırıyor buluyor paylaşıyor... türkçesini bulamadığım bir sürü kaynağı yabancı sitelerde korsanını buluyorum benim bir de motosiklet kullanma hobim var.. youtube da bir sürü analiz var adam alıyor motoru çekiyor videoya anlatıyor özelliklerini bizde çok nadir bu tarz uygulamalar..