Merhaba adım hakan ...Adanalıyım ama Tarsusta oturuyorum.Bacanak, 2 kayınımı Emre ve Fırat la birlikte balık avına hobi olarak başladık.Şimdi hafta sonu hava güzel olsa da balığa gitsek diye gün sayıyoruz.Öğreneceğimiz çok şey var yardımlarınızı rica edeiyorum.38 yaşındayım mühendisim evliyim 8 yaşında 1 oğlum var..
Merhaba, aramıza hoşgeldiniz. Öncelikle aşağıdaki tebliği mutlaka bir okuyun derim. http://www.kkgm.gov.tr/teblig/2008-49.html Bunlar bizlerin uyması gereken kurallar. Eğer Adana'da tatlısu avı yapacaksanız 1 Haziran tarihine kadar sazan, kadife, şiraz, yayın, tatlısu kefali (göllerde ve orman içi sularda yasak, akarsularda serbest) balıklarının avının yasak olduğunu söyleyeyim. Tebliğde de göreceksiniz zaten. Denizde yapacağınız avlar içinse, yine yukarıda verdiğim linkte av limitlerini görebilirsiniz. Keyifli paylaşımlar dilerim.
selam kardeş aramıza hoşgeldin avcılık birazda gönül işi gönlünüz suya düşmüş gerisi kendiliğinden gelir
Hakan bey hos geldiniz. Keyifli paylasımlar dilerim. Zaten hayatımızda bazı seyler, hobi diye, merak diye baslar, sonra tutkuya donusur ve en sonunda da hastalık boyutuna gelir. Balıkcılıkta ıse, tutku denen o kavram transit gecilerek, direkt olarak hastalık olur. Artık oglunun eline de 1000 'lik bir takım tutusturursun. Yegenimin gozlerinden operim. Tevfik.
Teşekkür ederim daha 24 saatim dolmadan bir çok nazik arkadaşım cevap vermiş hoşgeldin demiş.Ne güzel demekki avdı hobiydi derken insanların güzel ahlak sahibi olmasına da sebep bu etkinlikler. Tekrar teşekkür ederim.Umarım bizim de ilerleyen zamanlarda güzel paylaşımlarımız olur..
Yok Hakan Kardeş O Gökhan Ben değilim ama tesadüfün bu kadarı olur bir dönem bende SASA'da çalıştım Kendine iyi bak Rastgele...
Sağol kardeşim haftasonu avdaydık oltaya bi Vatoz takıldı kafayı yedim o nasıl gelişti ama yenmezmiş< zaten bizde saldık tekrar