Merhaba arkadaşlar Kısmetse 17 Mart akşamından itibaren ailecek 1 haftalığına Adana' daki akrabaları ziyarete gidiyoruz. Bu vesileyle 1-2 gün kaçamak yapıp, yakın çevrede beni balığa götürecek arkadaş arıyorum. Ya da bölgedeki arkadaşların düşündükleri bir organizasyon varsa katılmayı çok isterim. Sağlıcakla kalın.
Özcan abi merhabalar. O çok beğendiğimiz sahtelerden bir kaçını yanınızda götürürseniz ayrıca, Adana ve tüm Akdeniz bölgesinin en bıçkın balıkçısı Emre yeğenimizi de (lapincash) bir şekilde haberdar ederseniz kesinlikle sizlere eşlik eder. Mihmandarların en tatlısı, hem hami. Şimdiden gastgelsin güzel gönlünüze göre güzel balıklar. Selamlarımla.
Nuri kardeş, sahtelerin hepsini yanımda götüreceğim, hem de denemiş olurum bu vesileyle. Emre henüz okumadı sanırım konuyu, okumuş olsa Özcan abisine kesin bir yol gösterirdi eminim Sizlere de rastgelsin, sağlıcakla kalın.
Ooooo abi vallaha yeni uyandım.Konuyuda yeni gördüm. Abi şöyle açıklayayım.17 Mart günü olmaz sanırım akşam geliyormuşsunuz yazılanlara göre.20 Marttada biz ailecek Antebe gidiyoruz.Yani boş olarak 18-19 Mart günleri kalıyor.Benim okulda yazılılar yok o tarihte.Seninle gelmeyi seve seve isterim.Yanlız babamla bir yüzleşme yapılmalı hatta babamda gelir. Ama babamın şöyle bir huyu var tanımadığı insanlarla pek yakınlaşamıyor. Kendisi bir forum sitesine üye sürekli toplanıyorlar.Bizde toplanlım diyince küçüksün diyor.Sende gel diyorum işi çıkıyor.Eğer babamda müsayit olursa yanımda bir arkadaşım ve babam 3 kişi gelmeye çalışırız.Gelmeyi o kadar çok istiyorumki sizlerin çok iyi insanlar olduğunu çok iyi biliyorum.Yanlız büyüklere laf anlatmak çok mesele çok. Babam Ayın 11'inde Antalyadan dönecek döner dönmez söyleyeyim.Hem ben Ayn 20 sinde 22 sine kadar rapor alacaktım.Şimdi hafta boyu alırız Babama sorayım hemen cevabı veririm.Yani abi biraz daha büyük olsam yemin ediyorum geldiğin akşam gidelim derim ama işte kader. Neyse kendine çok iyi bakasın Özcan abim.
Özcan abi; Mart ayı yazmışsın eğer yanlış okumadıysam.Mersine yada Adana bölgesinde olursan Mersinde seve seve balığa götürürüm.Saygılar...
Sevgili Emre kardeşim, yeni uyandığın belli oluyor. Ben yanlışlıkla Nisan yazacağıma Mart yazınca sen de aynen devam etmişsin Nasip olursa babanla da tanışmış oluruz. Senin gibi aklı başında sorumluluk sahibi bir evlada sahip olduğu için şanslı bir baba. Önce dersler biliyorsun, vakit kaldıkça da eğlence. Gözlerinden öpüyorum, babana da selamlar.
Merhaba Gökmen kardeş. Haklısın dalgınlık işte, çocuklarla uğraşmaktan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. Nisan olarak düzeltiyorum. Mersin' e 1 sefer uğramıştım Adana' dan -Antalya' ya arabayla geçerken, çok hoşuma gitmişti. Özellikle uzun sahil şeridini görünce mola verip sahilde bir tur atmıştım. Zaman müsait olursa inşallah o taraflara tekrar gelmeyi isterim. Teşekkür ederim ilgine arkadaşım, sağlıcakla kal.
Özcan abi bende seni misafir etmek isterim.İşyerimizde mesailerle başımız dertte ama müsait olursam seve seve..Mesailerden dolayı uzun süredir ben ve kankalarım çıkamıyoruz balığa inşallah müsait oluruz saygılarımla..
Abi bu yazıları babama okutayım belki ihna olur. Anneme bişeyler söyledim babana sor felan dedi.Ama annem şey diyor hep ya elin adamlarıyla tanımıyoz etmiyoz ne işin var felan diyor ama ben çok iyiler diyorum.Neyse babana sor ben arada kalıyorum diyor.Babam pazar günü bir gelsinde sorayım. Bu arada Ahmet abi bir türlü tanışamamıştık hem tanışmışta oluruz
Adana seyahati iptal Arkadaşlar kimse beni Adana' da balığa götürmeyince ben de karar değiştirdim Didim' e gidiyorum Şaka şaka... Aslında Adana' ya gidecektim ama son anda karar değiştirip hem uzun zamandır görmediğim anne babamı ziyaret edeyim hem de rapalalarımı deneyeyim diye Didim' e gitmeye karar verdim. 17-24 Nisan tarihleri arası Didim' de olacağım. Gelecek arkadaşları seve seve balığa götürürüm Sağlıcakla kalın.