ÖNCELİKLE BU SİTEYE YENİ ÜYE OLDUĞUMU BELİRTMEK İSTERİM YAKLAŞIK 3 YILDIR TATLI SUDA AVLANIYORUM ARTIK SANIRIM YETER DEDİM VE DENİZ BALIKÇILIĞINA BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM. KISMET OLURSA ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA KARATAŞ BATIK GEMİ TARAFINA GİTMEYİ PLANLIYORUM HEM TATİL HEM İŞ SİZDEN RİCAM BU BÖLGE İÇİN EN UYGUN MALZEMELER NELERDİR, HANGİ EKİPMANLARI KULLANMALIYIM YEM OLARAK NE KULLANMALIYIM, TAVSİYELERİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
öncelikle merhaba abim grubumuza hoşgeldin karataş batık gemi için mutlak surette yanına yaprak ve boru kurdu alman lazım kanal girişinde küçük nir yapı var incir agaçlarının kenarında ordan karakulak alabilirsin bir kaç tanede karides sahtesi bulundur yanında ileri içinde parça karides olursa yanında akşam 8 den sonra balık alabilirsin orda balık çıkmaz ise DSİ nin altında küçük bir iskele var şu aralar kalabalık ama geceleri sakin olur birde oraları kontrol etmende fayda var karataş mevsim normallerinin üzerinde bir yogunlugu var birde ay faktörüne dikkat et ay bu günlerde dolunayda