Merhaba arkadaşlar, son günlerde Seyhan baraj gölüne giden varmı? Durum nedir, gitmeye değer mi? Ayrıca baraj gölü haricinde tavsiye edeceğiniz yerler var mı? Herkese rastgele
kardeş en son 1 yıl oldu baraja gideli ama değmez diye düşünüyorum ağ ile bayağı bir zarar verdiler.sana tavsiye edebileceğim yakın yerler ceyhan nehri çatalanbarajı ve seyhan barajı arasında kalana kısma gidersen verim alırsın diye düşünüyorum ama yasaklara az kaldı ona göre yada seyhana nehri deltasına gidersen verim alırsın
slm arkadaşım ben bu pazar ve her pazar balıktayım yer olarak güzel olsada balık çıkmıyor gerçekten ag serrenler maf ettiler gol aynı keza ama yer dersen balcalının arkasında menekşe tarfına git yada tabak köyü oralarda iy balık var tabi bu iş nasip işi ben tatlı suya artık gitmicem yaza kadar deniz olarak bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim rast gelsin
daha dün 2 saatlik bi denemem oldu. at çek ydenedim sudak için ama ilginç bir tesadüf yaşadım.daha ilk 10 atmam olmadı sazan çektim.inanmicaksınız atar atmaz asıldı.1,buçuk karış büyüklüğünde..ama sudak nasip olmadı tabii..ama 1.buçuk aya ''at çek'' verim vermeye başlar sudak avına levrek avına bayılıyorum!
selam arkadaşlar.ben aslen hatay iskenderun'luyum.3-4 yıldır kıyıdan balık avı ile ilglineliyorum.adana da çukurova üniv.okuyorum.çok sevdiğim bu hobimi orada da sürdürmek istiyorum ancak deniz ve baraj avı arasında malzeme seçimim ne olmalı.kamış kullanmayı sevmiyorum her zaman kasnak kullanırım.iğnelerde ve yemlerde değişen bierşey olacakmı çok merak ediyorum.en yakın zamanda sizlerden haber bekliyorum.
slm arkadaşım çarşıda yağ camii nin olduğu caddede(ali münif cd) epey balık malzemesi satan dükkanlar var. kamış kullanmayı sevmiyorsan sana el oltası tavsiye ederim. bu dükkanlarda hazır olarak satılıyorlar. birde bunlara zil de alırsın olur biter. oltalarını bu zile takarsın sonrada bekle ziller ötsün diye.
İki seçeneğin var ya sahte yemler ile Sudak ve Alabalık için at-çek yapacaksın,ya da el oltası ile sazan veya sudak yakalamaya çalışacaksın,bana sorar isen,sahte yem ile avlan derim. Rastgelsin.
sudağı 4gözle bekliyorum!!at çek yapmayı çok özledim,birde av yasağıyla ilgili görüşleriniz bekliyorum...