Değerli site üyesi arkadaşlarım Adana Seyhan Baraj göletinde Sudak veya Tatlı su Levreği varmı?Bilgisi olan var ise cevap yazarsa son derece memnun olacağım.Teşekkür ederim, herkese bol avlar diliyorum
adana baraji merhaba gurcan arkadas.ben 2004 yazinda adanada andan menderes golunde levrek avladim.orada olan arkada$larda geçen yaz iyi levrek yakaladiklarini soylediler.gol hemen seyhan nehirine dokuluyor sanirim levregi nehirdede yakalayabilirsin..
slm arkadaşım adana seyhanda hem levrek var hemde yayın var beyaz kurt iyi iş yapıyor levrege bide canlı yem küçük balık ben tuttum harika köprüden attım bol avlar rastgele
adana seyhan barajinda bolca sudak var. sayin arkadaslarim ben sitenize yeni üye oldum öncelikle hepinizi saygi ve sevgi ile selamlarim sayfalarinizdaki yazilarinizi balikcilik hakkindaki paylasimlarinizi büyük bir zevkle okuyorum iyiki varsiniz. Burada bende adana barajgölündeki sudak hakkinda kisa bir bilgi vereyim ben yillardir bu göldelevrek avlarim yem olarak kücük canli balik takarim aksamlari isikli mantarli oltayla hem cok zevkli hemde bolca balik cikiyor dip oltasiylada alirsan büyük levrekte cikiyor hepinize rastgele nurikaptan.
Nuri bey, o sizin dediğiniz milattan önceydi. Ben Erdal, Nuri ağabey, Hidayetin selamı var. Gölde balık bırakmadılar ama sen olsan balığı biryerlerden bulup çıkartırsın, buna inanıyorum. İki gün önce sabaha kadar tık demedi. Gölün karşısındaydık