selam arkadaslar 12 saatte sadece 1 tane balık alabildim inşallah bu hafta sonu güzel bir av olur.ama yinede güzel bir avdı.
Manzaralar güzel fakat balığın küçük olduğunu düşünüyorum, o kadar yakından çekilmesine rağmen küçük görünüyor. Limitin altındaysa tebrik edemeyeceğim kusura bakmayın.
Selamlar Ramazan Üniversitenin içinde mi tuttun bu balıkları o bölgede olta atan çok balıkçı gördüm çadırlar kurup günlerce kalıyorlar artık balık yok diyorlar kalmadı diyorlar. Eskiden bende Galeria nın arkasında güzel hamur pullusu ve aynalı sazan yakalardım ama o zamanlar küçüktüm şimdi oralarda balık daha gözükmüyor... ağ ata ata kuruttular... Tırıvırılardan bahsetmiyorum bile...
3 resimde gördüğüm yer sanırım dilberler sekisinin orası. köprüden hemen önceki ağaçlara benziyor. ben oradaki asma köprülerdenden küçük olanın orada seneler önce ufak bir yayın yakalamıştım tabi o zaman bilmiyorduk sirküler falan. balina tutmuş gibi sevinmiştim. şimdi olsa nazikçe suya geri salarım. yayın dediğin kocaman olmalı Ramazan karşı kıyıda daha sakin köşeler var o tarafta daha rahat edersin gibi me geliyor