herkese merhaba ben işim gereği adana ya yeni yerleştim. Adana'nın çok iyi bir av bölgesi olduğunu biliyorum fakat yer ve mekan bilmediğimden nerelerde nasıl ve ne tür yem kullanacağımı bilmiyorum beraber avlanmak isteyen veya fikir konusun da yardım da bulunmak isteyen arkadaşlar olursa çok memnun olurum ilginize şimdiden tşk ederim
Onur um aramıza hoş geldin, zamanla burada bir çok av arkadaşın olacak, ve bir çok bilgiyi bulacaksın burada, şimdiden kalıcı olman temennisi ile keyifli paylaşımlar dilerim
herkese tekrar selamlar çok tşk ederim arkadaşlar hoş bulduk böyle bir siteyi ve sizin gibi arkadaşaları bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum saolun. inş bir gün bir organizasyonda da bir araya gelme şansı bulabiliriz..
yumurtalık onur kardeş adanada seyhan baraj gölünde balık çıkar.deniz içinse yumurtalık tarafını öneririm.orda tekne kiralayanlar var.50 ytl verdinmi emrine amade olurlar.ben adanalıyım ama antalyaya taşındım.orda olsam yardımım olurdu ama yinede vardır bir kaç arkadaş
saol olcay abi olcay çok tşk derim bilgilerin için ama sehyan barajı öyle ufak bir yer değil mi çok büyük sen bana hangi noktaları önerirsin ve hangi balığı avlamalıyım bu arada önerdiğin bir yem var mı acaba? msn den söylersen daha iyi olur şimdiden tşk ederim abi çok saol askerolmak_01@hotmail.com