Adana-Tarsus-Mersin-Erdemli-Silifke' li arkadaşlar

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında alpperr tarafından paylaşıldı.

1. alpperr

alpperr alper

Arkadaşlar burada antalya,izmir,istanbul bölgelerinde gerçekleştirilen organizasyonları okuyunca inanınki hem biraz kıskanarak, hemde biraz imrenerek bakıyorum...
    Bizde kendi bölgemizde ufak çaplıda olsa bir organizasyon gerçekleştirsek nasıl olur.
    Bu bölgede oturupta organizasyon işini ben kıvırabilirim diyecek arkadaşlarımız mutlaka vardır,gerek tekne ayarlaması olsun,gerekse kıyıdan avcılık konusunda olsun...

2. babili

babili gökhan

Favori Kamış:
    ALBASTAR.2.70
    En İyi Avı:
    12 KG SAPAN
    merhaba alper ben erdemlideyım;bahsettigin konuya canı gönulden katılıyorum.bu organızasyonu en az 7 yada 8 kişi olup ayarlamayı bende çok istıorum tekne ayarlaması kolay limandan birtane ayarlarız talep olursa.görüşmek dilegiyle.hpşçakal rastgele

3. alpperr

alpperr alper

siteye ilk kayıt olduğum sıralarda çukurovalı arkadaşlar bu tür organizasyon işleriyle daha çok ilgiliydi gibi sanki...
    Dediğin gibi böyle ufak çaplıda olsa bir organizasyon ayarlayabilsek çok iyi olur.

4. fuadana

fuadana Fethi

Favori Kamış:
    Okuma V-Sytem 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 30S & Ryobi Ecusima 6000 vi
    En İyi Avı:
    8 kg Akya
    Kesinlikle sizlere katılıyorum.Ben de hep imrenıyorum.Adana'da oturuyorum, herhangi bir organizasyon işinde elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.En kısa zamanda bir organizasyonda tanışmak dileklerimle.Saygılar...

5. Size şiddetle katılıyorum hep bakıyorum istanbul levrek izmir çipura kafayı yicek gibi oluyorum hiçmi adana yok diyorum o yörede yokmu diyoruum evet gidelim bizde ufak çaplı 20 kişilik felan bir balık organizasyonu yapalım süper olur :D:D:D
    Vede evet çok kıskanıyorum imreniyorum :D

6. ozkan01

ozkan01 Nurettin

Favori Kamış:
    DAM
    Favori Makine:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    levrek 1.5 civarı
    eveeet çukurova bölgesi yine hareketliniyor yavaş yavaş.umarım sonunu getiririz :)

7. babili

babili gökhan

Favori Kamış:
    ALBASTAR.2.70
    En İyi Avı:
    12 KG SAPAN
    haraket berekettır:)

8. ufukkula

ufukkula ufuk

En İyi Avı:
    Henüz yakalamamış olduğum
    Merakla bekliyorum..Taşın altına kimler elini sokacak diye...(sanırım biraz halk deyimiyle ''gaz vermek'' gerekiyor) :)

9. Aynen hareket bereket getirirmiş :D:D

10. fuadana

fuadana Fethi

Favori Kamış:
    Okuma V-Sytem 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 30S & Ryobi Ecusima 6000 vi
    En İyi Avı:
    8 kg Akya
    Bakın şimdiden 5-6 kişi olduk.Arayı soğutmadan bu başlık altında organizasyonu yapabileceğimiz av bölgelerini de konuşsak, önerilerimizi sunsak.Bölge kafamızdag canlandığında ideceğimiz tahmini günü de belirleriz.Geriye sadece tekne ayarlama kısmı kalır.(Sanki kolay bir iş gibi söyledim:))Tekneyi de artık beraberce ayarlarız.Ben Dörtyol,Yumurtalık veya Taşucu olabilir diye düşünüyorum.

11. Haşim_001

Haşim_001 haşim murat ak

organizasyon olursa lütfen ulaşabileceğim bir telefon numarası bırakın
    buralarda bu tip organizasyonlar bulmak oldukça zor
    haftasonu olursa mutlaka gelirim

12. ozkan01

ozkan01 Nurettin

Favori Kamış:
    DAM
    Favori Makine:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    levrek 1.5 civarı
    ufuk kardeşim taşucu organizasyonuna liderlik yaparak bize güzel bir pazar günü yaşatmıştı.27 kişi katılmıştı yanılmıyorsam
    eğer buralardaysa yine yapsa yapsa ufuk yapar bu işi (turbo intercooler :D :D hani gaz diyince)

ama bu sefer erdemli-tırtar-susanoğlu filan olsun ortada buluşmuş oluruz.balık zamanı nisan gibi bizde anca 3 ayda toplanırız. :)

13. ufukkula

ufukkula ufuk

En İyi Avı:
    Henüz yakalamamış olduğum

Nurettin Abi ver gazı ver..:):):) bu başlık kalsın tabi biraz,yakın zamanda oralarda olma ihtimalım yuksek,kısmet olursa toplanırız hemen,bir haftada bir ekip kurarız:)

14. Bence yumurtalık dalyanda yapalım ama mesele babamdan izin koparmak :D artık sizde bi cem telefonuyla babamı halledersiniz :D:D:D

15. fisher33

fisher33 Levent

Favori Kamış:
    BG 30 DAİWA(rat)-Balzer kamış
    En İyi Avı:
    120cm sapan,96cm levrek
    Selam arkadaşlar

Ben emekli vede 40 yılı aşkındır amatör balıkcıyım.Adım levent Mersin/Mezitli'de

oturuyorum.Size her konuda yardımcı olurum.İrtibat adresim ÜÇTAŞ Sitesinin

karşısında OLTACI yazan Balık malzemecisinde bulunuyorum.Yeni olduğunda

tel nosu yok.Bana volkano_75@hotmail'den de ulaşabilirsiniz.yanıma gelirseniz

hem cayımı içer hemde tanışırız.Sahil yakın cıkar balık da avlarız.Ama birlikte

bir avlanacağımız ORGANİZASYON Yapalım.Tabi sitede emeği gecenlerin izni

vede yardımlarıyla .Herkesin sağlıcakla kalmasını, cevablarınızı bekliyorum. Rastgele dostlarım..

16. gbasibek

gbasibek Gürcan BAŞIBEK

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin
    Favori Makine:
    Okuma Trio30
    En İyi Avı:
    1.5 Kg Levrek
    Hadi bakalım hayırlısı aranızda bir amatöre yer varsa buradayım :)

17. Haşim_001

Haşim_001 haşim murat ak

walla güzel konuşuyoruz inşalla sonu gelir organizasyon gerçekleştirilirse lütfen haber verin

18. Ufuk33

Ufuk33 Ufuk

Favori Kamış:
    1.20 Remixon Hero Beyaz Kamış Ecusima 4000vi
    En İyi Avı:
    kaçan balık :P
    Mersin ve çevresi hertürlü organizasyonda bi fiil ben ve izzet33 katılırız inşallah ii organizasyonlar çıkar. Üzerimize düşen ne varsa bizde yapmaya hazırız. bu yakın zamanlarda en azından bi başlangıç olması açısından bi av yapsak gayet güzel olur bence arayı açmadan... Benim tekneyle çıkalım diyecem ama 2.70 sırayla çıkar çıkar döneriz :p şaka bi yana büyük tekne kiralama konusunda eminim tecrübesi olan arkadaşlar vardır. adam başı 10 ytl civarı bi paraya çıkılır diye düşünüyorum. avlak olarak da ortak biyer belirleriz mutlaka herkese mümkün olduğunca eşit uzaklıkta... şimdiden Rastgele !

Son düzenleme: 14 Ocak 2009
  19. ozkan01

ozkan01 Nurettin

Favori Kamış:
    DAM
    Favori Makine:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    levrek 1.5 civarı
    tecrübelerime dayanarak söylüyorum tekne ne kadar büyük olursa av o kadar rahat ve keyifli oluyor.Ev ortamında gibi :eek: .Olta dolaşmıyor.senin oltana bile vurmayan balığı teknenin diğer tarafı yakalıyor.:confused: Tatlı bir rekabet oluyor.

20. Ufuk33

Ufuk33 Ufuk

Favori Kamış:
    1.20 Remixon Hero Beyaz Kamış Ecusima 4000vi
    En İyi Avı:
    kaçan balık :P
    Aynen katılıyorum. özellikle 2.70 tekne kullanan biri olarak yer sıkıntısını çok hissediyorum =) hareket kabiliyeti 0 :S