slm arkadaşlar. Önümüzdeki hafta adanaya gidecem. Adanalı hemşerilerimden seyhan nehri ve seyhan barajı hariç avlak yeri önerilerini bekliyoprum. saygılar.
Seyhan nehri ve Seyhan barajı hariç avlak... Valla konular içinde arama yaparsan daha rahat bulursun diyeceğim... Yönetimde diyor zaten bu konu ile ilgili açılmış birkaç başlık vardır zaten Ben gene de sana Ceyhan taraflarını önereyim bari baraj ve nehir hariç madem Seyhan nehri yoksa Ceyhan nehri O bölgede yayın avlıyorlar genelde. Sazan da alıyorlar Tabi sadece tatlı su balıkçılığı düşündüğünü tahmin ederek tahminlerimi verdim
SLM. kardeş verdiğin bilgiler için tşk ederim. O güzelim adanada evlanacak yer kalmamış. Gitmediğim yer kalmadı. baraj, nehir balık bırakmamışlar. eskiden bölemiydi. her attığımıza kiloluk sazan alırdık. ah eski adana ah. giderken sahil kenarından susanoğlu tarafında denize olta attık. oltayı atar atmaz havada kapıyorlar. birde baktık balon balığı. denizide balon balıkları kaplamış. Rasgele.
doğru diyorsun Adana da ben bile 0rta okulda iken Galeria nın arkasından kiloluk sazanlar alırdım daha çocuktum çok hoşuma giderdi ama o zamanlardan başlamışlardı ağ sermeye... Hele şimdi Gölün üst tarafları tamamen ağ dolu... yani balıkların çıktıkları bölgeleri full ağlıyorlar. gölde balık bırakmadılar ufacık yayınları bile temizlediler... Mersin de de dediğin gibi çok balon var. nereden atsan balon geliyor. Artık bir tek derin su avcılığı kaldı o bölgeye daha balonlar gelmedi
sadece ağ olsa yine iyi.adam 30 tane olta atıyor göle.aralarındada 3'er metre boşluk bırakıyor şişleri zilleri saplıyor koca kıyıyı parselliyor.yahu bu avcılık diiil artık başka bişey söyleyemiyorum.
bu arada denizi düşünen arkadaşlar için bugün karataş harbişe gittik dalyanın boğazına varmadan kayalıkların biraz ilerisinde 40 tane kadar kıyıdan çatalkuyruk yakaladık.yem karides