Arkadaşlar herkese merhaba. Öncelikle konuyu doğru yeremi açtım emin değilim. Hata yaptımsa lütfen yol göstererek uyarın bei. Siteye yeni üye oldum ve tanışma bölümündede belirttiğim gibi yurtdışında çalışıyordum şuan kesin dönüş yapmış bulunmaktayım. Bende balık ve kara avı sevdalısıyım ama malum buralarda olmadığım için hepsinden mahrum kaldım. Şimdi yavaş yavaş tüm setleri düzmeye başlıycam bot ve motor konusundaki tecrübe görüş ve tavsiyelerinize mutlaka ihtiyacım var. Ama öncelikli olarak sizden bir konuda yardım rica edecem. Bu ayın 7 sinde arkadaşlar ile hoşgeldin yapalım dedik içlerinde bir ben biraz tecrübeliyim diğer arkadaşlar sıfır yani kıyıdan birşey yapamazlar Karataş-Yumurtalık farketmez tekne kiralamak istiyoruz. Fiyatlar nedir veya tanıdığı olan varmı neler gerekiyor tekne ile olta avcılığı yapmak için. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı bu konuda.
Ali Kardeş Merhaba,öncelikle hoş geldin kardeş. Yumurtalıktan Biber Kaptan'ın telefonunu 0 543 775 33 28,sana yumurtalık konusun da yardımcı olacaktır.Selamlar.
Orhan abi merhaba hoşbulduk yardımın için teşekkürler. Arayıp Orhan abimden aldım numaranı desem bir sıkıntı olmaz sanırım. Birde abi kiralık teknler ağ attıklaı yere götürmüyorlar boş dolandırıyorlar diye okudum dün akşam forumlardan acaba yumurtalıktada öyle şey olurmu bir bilgin varmı abi. 4-5 sene önce arkadaşımın babasının fiber kayığı vardı onunla açılırdık köy hizmetleri sitesinin oradan botaşın oraya doğru çok güzel mercan,mırmırve çipura yapıyorduk bazende gümüş. Biber kaptan bizim dediğimiz yere gidermi dersin abi ? Saygılar.
Öncelikle aramıza hoşgeldin diyelim ali kardeş yumurtalık için orhan abimizi dinle derim iskenderun civarına giderseniz yardımcı olacak kaptanımız var karataş şu aralar balık yapmıyor deniliyor ama kısmet işi bu karataş da tekin kaptanın teknesi tamirden çıktıysa cuma cumartesi pazar limanın sonunda 13 metrelik teknede bulabilirsiniz.. şimdiden rasgele
Akın merhaba Nerelerdesin bakalım uzun zaman oldu görmeyeli nerde raporlar beklemedeyiz hadi bakalım...
başıma gelmeyen kalmadı abim ya o kadar reeling balıga hooked giderim hastalanmam gitmedik klima zatüresi oldum 1,5 ay çektim sonra düzeldik dedik bu seferde bel fıtıgı olduk bide üstüne nişanlandım bana balık şu aralar rüya oldu banghead
Olsun sağlığa dikkat balıkçılık her zaman olur, Sen dikkatli ol Bu arada hayırlı olsun diyelim. fıtık olayınıda bir an önce daha ağır sıkıntılar duymadan çözmeye çalış Geçmişler olsun çok çok görüşmek üzere
Hoşbulduk Akın abi. Orhan abimin sözünü dinliyce bu hafta sonu ama yukarıdaki yazdığım gibi çekincelerim var ne dersin abi olurmu öyle birşey. Birde Orhan abi avatar resminde balık malzemeleri görünüyor bu işlemi uğraşıyorsun abi ? ctesi günü arkadaşlar ile alışverile çıkacağız. Bu işle uğraşıyor isen hem tanışmış oluruz hem tanıdık kazanmış olur.
Kardeş Biber Kaptan'ı özellikle söyledim,Gerek yumurtalık,gerekse karataş taki teknelerin tamamı sarı belge istiyor balıkcı çıkrmak için,ticari plakalı olmayan 1-2 tane tekne var onları da Biber Kaptan biliyor,az önce yanımdaydı '' Ali diye bir arkadaş arayabilir '' diye bilgi de verdim,dediğim gibi sen Biber'i ararsan o sana en doğru yönlendirmeyi yapar. Rastgelsin.
Orhan abi çok teşekkür ederim yaptıkların için emeklerin için.Yarın görüşecem biber kaptan ile umarım pazar günü birşeyler ayarlar bende burda rapor ederim tuttuklarımızı. Malzeme alışveriş konusunda birşey yazmamışsın abi ?
Rica ederim Ali Kardeş dediğim gibi Biber Kaptan'ın arayacağından bilgisi var,inşallah tekne ayarlanır da güzel bir hoşgeldin avı yaparsınız. Malzeme konusunda tabiki seve seve yardımcı olurum,cevap vermememin sebebi yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek için Görüşmek dileğimle, Rastgelsin.