adana ve çevresi avcılar(merkez ve ilçeler)

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında tatlısubalığı tarafından paylaşıldı.

1. tatlısubalığı

tatlısubalığı MEHMET

arkadaşlar herkes avlak yerlerini açık açık yazsın(gizli avlak yerleride olmak üzere)sonuçta herkes kısmetini yer.lütfen adres tarifleri açık olsun.örneğin seyhan nehrinin şurasında gibi...birbirimize destek olalım.teşekkürler.rastgele

2. vobler

vobler volkan demir

Favori Kamış:
    Balzer diablo3
    Favori Makine:
    Albastar dega4000
    En İyi Avı:
    gökkuşağı alabalık 1010gr
    kismet ve balık

Mehmet bey size yardımcı olmak istiyorum ama ihtiyacınızı netleştirememişsiniz.Yanlış anlamışşsam düzeltin, anladığım kadarıyla siz seyhan nehrinde balığa gidiyorsunuz ama gittiğiniz yerde ya balık yok ya da siz yakalayamıyorsunuz dolayısı ile seyhan nehrinden balık yakaladığını sizce iddia eden birilerinden de o yer neresidir öğrenmek istiyorsunuz, ama "onlar" da ısrarla metrik koordinat vermiyorlar, biraz da kızmışsınız galiba, doğru mu anlamışım.Yardımcı olmak istiyorum o yüzden doğrum mu anladım yanlışm mı anlamak istedim zira bir amatör oltacı olarak ben belki bir usta olan size zaten bildiğiniz şeyler söylemeyeyim.

3. tatlısubalığı

tatlısubalığı MEHMET

hüsran

arkadaşlar hafta sonu ceyhana nehrine balığa gittim.mısır,hamur,sülük kullandım.ama bir tane balık bile alamadım. yalnız perşembe cuma günü yağmur yağmıştı.onun etkisi olabilirmi bilmiyorum.en kısa zamanda tekrar gideceğim ama bu sefer daha mantıklı bir şekilde gitmek istiyorum.ne tavsiye edersiniz

not:ceyhan merkezdeydim.ceyhan ırmağı için tavsiyeler lütfen

4. demirkan

demirkan şener durmaz

hamur kullanmanı tavsiye ederim arkadaşım. civciv yemiyle hamurunu karıştır bir güzel gerisi kısmet