adana yöresi alabalık

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında rigor_mortis tarafından paylaşıldı.

1. rigor_mortis

rigor_mortis veli düşgün

Favori Kamış:
    -
    En İyi Avı:
    -
    selamlar herkese,
    adana yöresinde alabalık avlamak için gidebileceğimiz bir yerle varmıdır?deneyimli arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

2. karayel

karayel Yakup ERDEM

Favori Kamış:
    şeytan otası
    En İyi Avı:
    kaya balığı (1.5 gram) :)
    İlk mesajınızda Türkiye'de korunması için en çok hassasiyet gösterilen, gösterilmesi gereken bir balık için avlak sormuşsunuz. Burada cevap alamayabilirsiniz.

Nikiniz rigormortis, memleketiniz Kahramanmaraş... Ben bu iki kelimeyi bir araya getirdiğimde sizin alabalık avlağı konusunda çoğu kişiden daha fazla bilgili olmanızı beklerim.

Memleketinizden güzel alabalık raporlarınızı bekliyoruz.

3. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Fotoğraflarda insanların ellerinde ufacık alabalıkları görünce içim yanıyor..
    ama ne çareki bu hırs ın üstesinden gelinmiyor..

incecik derelerde bir karış lık sularda ve bir karış boyundaki alabalıkları bırakalım çoğalsınlar..lütfen

4. rigor_mortis

rigor_mortis veli düşgün

Favori Kamış:
    -
    En İyi Avı:
    -
    bağlantı kuramadım

arkadaşlar nikim rigormortis,memleketim kahramanmaraş,bu doğrudur.ancak bu işin ticaretini yapıyormuşum gibi bir hisse kapıldım.:((memleketimde kırmızı benekli alabalığın çok bulunduğuda doğrudur ancak şuanda adanada ikamet ediyorum.yedek subay olarak askerliğimi yapıyorum.hafta sonları hem şöyle doğayla bütünleşip stres atmak hemde hobim olan balık avını yapmak istiyorum.adana civarında göl veya akarsu alabalık avlıyabileceğim bir yer önerebilirseniz memnun olurum.

5. Mikail51

Mikail51 Mikail

Merhaba burada yeniyim adana da yaşıyorum ve amatör olarak balık tutuyorum şimdiye kadar sazan yakaladım 3 tanede sudak yakaladım farklı türler yakalamak istiyorum sadece hobi amaçlı olarak yapıyorum bana bu konuda yardımcı olabilecek var mı Adana'ya yakın farklı tür balıklar için şimdiden teşekkürler ☺️