Adanada Yağmurla Gelen Levrekler ;)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında fatih_dogan01 tarafından paylaşıldı.

1. fatih_dogan01

fatih_dogan01 FATİH

Favori Kamış:
    alba star2,70, remixon 3,00
    Favori Makine:
    Albastar dega 5000 ve şeytan oltası :)
    En İyi Avı:
    levrek 2.085 gr... Akya 10,500 gr.
    Öncelikle tüm sayfa üyelerine ve adminlerine slm ederek bu haftaki avımı anlatmaya başlıyorum...
    C.tesi günü meteorolojinin yağmur gösteren hava raporlarına aldırış etmeden karataş civarındaki avlağımıza dayımla beraber gittik hava o kadar güzel ki meteoroloji yine yanılmış diye düşündük :p yem olarak yanımızda sadece boru kurdu ve kokmuş sardelye vardı canlı yem toplamak bir gece yapılacak av için zor geldiğinden karides toplamaya gitmedik.. avlağımızda gece ve sabaha karşı av verdiğini bildiğimizden saat 23.30a kadar baraka komşularımızla takım bağladık sohbet ettik balık serüvenlerimizi tazeledik ve sonrasında sıra ara verdiğimiz levrek toplantısına geldi. Saat 23.45 te ilk olark ben oltamı denizle olan özlemini gidermesi için yolladım bu sırada dayım kokmuş sardelyelerle bayağı bi haşır neşir olmuştu :p kokularını duyan balığın yanımıza gelmemesi imkansızdı tabi bizde onu biraz uzak mesafeye koymadan yanında oturmamızda imkansızdı çok keskin bir koku oluşmuş çeken adamın gözlerinden yaş getirtebiliyordu :D oltamızı atar atmaz küçük küçük vuruşlar almaya başladık sonra bir ara duruldu ve yağmur başladı dayım ben biraz dinleneyim dedi ve arabada uyumaya geçti ama ben dirençliyim geçen hafta orhan abimizin son raporuna bu hafta rapor benden demişim ve bu yoldan dönmeyede hiç niyetim yookk :D bir yandan oltam suda iken diğer yandanda o kokmuş sardaryelerle av yaptığım yeri yemlemek için uğraşıyorum.bu arada misinamda hafif bir hareketlenme olduğunun farkına vardım ve hemen yokladım gecenin ilk levreği saat 01:25 sularında yanıma gelmek için benden izin istiyor. tabi kardeş buyur gel sözcüklerimle beraber güzel bir ispendek hoop yanımda balığı çantama attıktan sonra tekrar oltamı suya atıp ellerimi silerken o levreğin bir arkadaşının daha yanıma gelmek için oltamı çekiştirdiğini görüyorum ve onuda büyük bir sevinçle diğer arkadaşının yanına yolluyorum bu sırada dayım benden durum ve skor bilgisini duyar duymaz yanıma geliyoor... oltasını atıyor fakat vuruş alamıyor ben o sırada dayımla dalga geçiyorum levrek tecrübe ister sabır ister deneyimli profesyonel olmak lazım diyorum ki taam o sırada dayımın misinası uçuşuyoorr reeling wooouuvv oltayı tutmak bile zoorr dayım sakin bir tavırla çekiyoo ama bendeki heyecan neredeyse suyu boylamama yol açıyordu dayım 3-4 dakika uğraştıktan sonra balığa gökyüzünü gösteriyoor ve tam balığı kaldıracakken balık tekrar tüm gücüyle misina istiyoo dayım kepçe bul kepçe bul diye bana seslenirken ben bi yandan suya sarkıp elimle alırım yada suya girerim diye düşünüyorum ve o sırada eski bir ağ parçasının bir demir sapile tutturulmuş olduğunu görüyor dayım ve ben o eski ağ parçasıyla balığı yanıma alıyorum o mükemmel görüntü karşısında etkilenmememiz mümkün değil balık tam 2kilo20 gram şahaser ve ben az önce dayımla dalga geçen halimden utanıyorum :D daha sonra atmaya devam ediyoruz saat 03,30 suları yağmur şiddetini artırıyoor ve biz daha da hırslanıyoruz onunn üstüne ben 4 parça daha yakışıklı alınca bu sefer dinleme sırası bende diyip uyumya geçiyorum saat 04,30 ve 05,30 da yeniden uyanıp dayımdan skor ve durum alıyorum kesildi diyoor bir gece önce baraka komşularımızdan sabah 07-10 saatleri arasından bir bölgede minekop aldıklarını duyduğumuzdan meramızı değişiyoruz ve dayıma uyku bastırdığı için ben minekop avıma başlıyorum 06,15 ilk atışta güzel bir çupra aldıktan sonra hevesim daha da katlanıyoor fakat daha sonra deniz o kadar düzleşiyor ve berraklaşıyorki bu saatten sonra kimseye bir av vermiyor minekoplarıda haftaya alırız deyip avımızı sonlandırıyoruz :)
    yemler : kokmuş sardalye :eek: ve boru kurdu
    şeytan oltalarımız ve sabır birazcıkta şans
    yaşamak için balık tutuyoruz ve balık tutmak için yaşıyoruz herkese çok çook selam ederim ayrıca yağmurdan soğuktan son derece hasta oldum ama değerdi :D

2. sabriyazici

sabriyazici sabri

maaşallah daha iyileri olsun inş çok güzel balıklar

3. hemperi

hemperi Ethem

HEMŞERİM BALIKLAR ÇOK GÜZEL CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDERİM :)

4. Everalone

Everalone İbrahim

Favori Kamış:
    Mermaid 4.20Cm Surf (AlbaStar)
    Favori Makine:
    AlbaStar Double 60
    En İyi Avı:
    Şimdilik Tatlısu Levreği
    Tebrikler çok bereketli bir av olmuş

5. cemil sarihan

cemil sarihan cemil sarihan

Tebrikler güzel balıklar.Süper levrekler....

6. fatih_dogan01

fatih_dogan01 FATİH

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    yorumunu esirgemeyen herkese teşekkür ederim daha iyi avlar sizin olsun inşallah!!! Bu balıklar uğruna hastalandım iyleşir iyileşmez adanada levrek raporları yine benden ;) sevgili orhan abimiz adana yumurtalık raporları 1234567.... gibi serileri varya bende onların karataş versiyonuna başlıyorum herkese selamlar ;)

7. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Tebrikler, hem çok güzel bir av gerçekleştirmiş, hem de Orhan abiye verdiğin sözü tutmuşsun :D

Ayrıca geçmiş olsun. Rastgelsin...

8. orhan1969

orhan1969 Orhan

Favori Kamış:
    İtalcanna Kombat
    Favori Makine:
    Daiwa Saltiga Surf,Daiwa Tournamnet Entoh
    En İyi Avı:
    1,5 mt Sapan ( Kemane )
    Tebrikler Fatih Kardeş :) daha iyileri de rastgelir inşallah,bir gün önce de güzel balık yapmış sizin oralar ;) at-çek ile Levrek,Boru kurdu ile de minekop aldı arkadaşlar,

İşte böyle Adanamızın rapor yükünü sırtımdan alın yavaş yavaş :D :D

Dayıya selamlar,rastgelsin.

9. ckaratep

ckaratep Caner

Favori Kamış:
    Remixon 240 Spin
    Favori Makine:
    Sweepfire E3000
    En İyi Avı:
    Spin öğreniyorum..!
    tebrik ederim. daim olsun. birşey sormak istiyorum. avda sardalya dan bahsetmişsiniz ancak yemleme yapmak içinmi kullandınız sardalyayı yoksa yem olarakmı ? sahte yem kullanmadınız mı ?

10. aknysfsrn

aknysfsrn AKINYUSUF

Favori Kamış:
    D.A.M SPEZIPOWER TELE SURF 420
    Favori Makine:
    Shimano aero
    En İyi Avı:
    Yumurtalık Pistaş mevkii LAGOS 5 kg
    fatih abim seni buralarda görmek ne güzel inşallah orhan abim gibi karataş resitalleri yaparsın :)

11. metallurgist

metallurgist Gültekin Güler

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    balıklar hakikaten çok yakışıklı allah bereket versin

12. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Maşallah çok güzel av olmuş. Belli ki deniz de bereketliymiş, iyi yakalamışsınız levreği. Şeytan oltası şeytanlığını yapmış yine ;)

Tebrikler. Acil şifalar...

13. fatih_dogan01

fatih_dogan01 FATİH

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sardelyei her iki amaçla kullanıyoruz kokusuyla avcıları etrafına topluyor ve ince uzun derili olarak oltaya takarsakta suyun içinde süzülüp ve parlayıp avcı balığı kendisine çekiyorr yemi kullanırken nasıl kullandığımızda çok önemli olabiliyoo bazenn :) saygılarımla

14. fatih_dogan01

fatih_dogan01 FATİH

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    abi perşembe - cuma sabahı boru kurdu ile 25-30 parça minekop almışlar ama balık çok ilerideymiş 50-60 metre ilerideymiş oraya kadar atanlar güzel iş yapmış birde yunuslar dadandı benm olduğum gün onların avlanması bitene kadar sabırla bekledik ee malumundur ayda güneşte suyun şaşkın olmasına sebep oldu hasta olduğumdan ötürüde fazla ısrarcı olmadım ama sana söz bu haftasonu eğer gidebilirsem levrek yine kesin ve o minekopları burada reklam edicem :)

15. ckaratep

ckaratep Caner

Favori Kamış:
    Remixon 240 Spin
    Favori Makine:
    Sweepfire E3000
    En İyi Avı:
    Spin öğreniyorum..!
    sahte yem kullanmadınız yani :) teşekkürler bilgi için

16. bysincooo

bysincooo SONER

Favori Kamış:
    okuma
    Favori Makine:
    ryobi.
    En İyi Avı:
    sazan
    maşşallah diyelim herdaim ratgele.

17. wolk23

wolk23 Volkan GÖKHAN

Favori Kamış:
    MAVER ELİTE TİTANİUM 430
    Favori Makine:
    DAİWA SALTIGA SURF 5500 - SHIMANO ULTEGRA 10000 XSB
    En İyi Avı:
    EN BÜYÜĞÜNÜ HENÜZ YAKALAMADIM. ŞİMDİLİK LÜFERLER, PALAMUTLAR
    çok güzel av. darısı başımıza inşallah. daim olsun.

18. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Maşallah maşallah av raporları gelmeye devam ediyor. Tabi bunları gördükçe keyfimizde yerine geliyor güzel avlarınız daim olsun esnlikle kalın.

19. hunter01

hunter01 AHMET

Favori Kamış:
    abu garcia stınger telesurf.lineaeffe turnafresh surf
    Favori Makine:
    okuma max-4 carp 60 .lineaeffe rapid long cast
    Ellerinize sağlık Maşallah çok güzel bir av olmuş hemşehrim tebrikler...

20. kemmrt

kemmrt ALİ KEMAL

Favori Kamış:
    Shimano Beast Master
    Favori Makine:
    Shimano Catana
    En İyi Avı:
    Levrek
    İçim gitti, tebrikler.