Arkadaşlar hafta sonu eşimin bir kaç işi için adanaya gitmeyi düşünüyorum... O işlerini hallederkende boş durmaz olmak, adanada canlı yem alabileceğim yerler varmı acaba? Adanalı arkadaşlar bilgi verirse sevinirim...
Adana da Büyük saat cevresindeki balikcilarda bulabilirsin, ismini tam bilmiyorum ama, cok eski bir camii vardi yeni restore edilmis, hemen onun yanindaki balikcida canli yem var, ben almisdim, bol sans))
Büyük saatte bir sürü yer var... bende Akdeniz Av var orayı öneririm. Bu arada eşinizin işleri sırasında siz nereye gitmeyi düşünüyorsunuz av için??? Canlı yemle gölde avlanmayı mı düşünüyorsunuz? yoksa amaç sadece canlı yem almak mı Bahsettiğim Akdeniz avda güzel kurt oluyordu deniz için! tavsiye ederim!
Eğer Adana'da tatlısu avı düşünüyor iseniz zamanınızı ziyan etmeyin derim! Ama amaç deniz ise hem arkadaşların bahsettiği yerden hemde amerikan pazarının olduğu yerde 2 balıkçı var birinde oluyordu sürekli isterseniz sizin için kontrol ederim.
yarın eşim işlerini hallederken baraja gitmeyi düşünüyorum. zamanında barajdan çıkarttığımız dubaralarla baya bir levrek yakalamıştık,şans belki bu seferde yüzüme güler inşallah... pazar sabahınada kısmetse adana ırmağına,levrek için gidecem... canlı yem asıl onun için lazım.yarın söylediğiniz yerleri dolaşırım.anladığım kadarıyla büyük saat-yağ cami civarında hallderim yem işini... Bilgi veren herkese teşekkürler arkadaşlar... inşallah haftasonunu balıkla bitiririmde bir av raporu yazmak kısmet olur...
İnşallah herşey gönlünce olur eğer dubara ile levreğe gideceksen tavsiyem galerianın arkasındaki çay bahçesinin yanındaki küçük koy gibi olan yere sinek olta ile ekmek sallarsan dubara alırsın sudak alabilirmisin İNŞALLAH alırsın ama benim artık hiç umudum yok Adana'daki tatlısulardan balığın kökünü kazıdılar. Moralini bozduysam kusura bakma ama ne yazıkki böyle. Rastgele