Selamlar sayın balıkevi sakinleri. Ben Özgür Yaşar. Adana oturmaktayım. Tesis müdürü olarka görev yapmaktayım. Balık merakım cok kısa süre once basladı. Daha cok amatorum ve ogrenmeye calısıyorum. Sora sora ogrenıcem herhalde. Herkese ıyı balık avları...
Hoşgeldiniz merak etmeyin burada aklınıza takılabilecek herşeyin cevabı var ilk trofenizi görmek umuduyla
özgür bey hoşgeldiniz ben de yeni bir üye olarak kesinlikle dogru bir adreste olduğumuza eminim gözlerim aktı okumaktan,yer alan her mesaj her rapor bilgi ve tecrube dolu, öğreneceğimiz çok şey var burdaki ustalardan...
Toprağım aramıza hoşgeldin ne güzel Adana'lılar olarak çoğalıyoruz.Artık bir organize yapmanın ve tanışmanın zamanı gelmedimi sizce?
genelde ben birilerinin planına dahil oldugum için cogunlukla yumurtalık ve daha az olarak karatas... ama cogunlugunda teknedendi, simdi bir spin avcisi olma yolunda calışmalara başladım...
Merhaba Hemşehrim aramıza hoşgeldin keyifli forumlar ve inşallah güzel organizasyonlarda birlikte avlanmalar dileği ile... Ben de bu hobide bayağı yeniyim ve bu forumda uygulamaya henüz geçemesemde şimdiden çok şey öğrenmiş durumdayım.
Merhaba Özgür,aramıza hoşgeldin.Bu sitenin çok kısa bir sürede müptelası olacağına bahse girerim Gerçektende Adanalıların artması beni sevindirdi...