adanadan selamlar

Konu, 'Tanışalım' kısmında osmanadana tarafından paylaşıldı.

1. osmanadana

osmanadana osman

Favori Kamış:
    Lineaeffe surf mill 4.20
    Favori Makine:
    Alba star leader 7000
    Öncelikle herkese merhaba...hayatımda ilk defa geçen hafta balıga gittim..arkadaşım beni av malzemeleri satan bir dükkana götürdü lanset set falan aldık..

sonra karataş harbiş sahiline vurduk arabayı..çadırı kurduk...hem kamp hem balık müthiş bi hafta sonu geçirdim ve balık adeta tutku oldu bende..

ilk gün sadece lanset atmasını öğrenebildim balıktan eser yok :) ama olsun çok sevdim çok güzel vakit geçirdim...kayaların arasında yediğim dalgaların yosun tutmuş kayalarda düştügümün haddi hesabı yok ama yinede balıkçılık baştan başa sardı beni..hele bide o balıgı cekmenin heyecanını tadarsam değmeyin keyfime kimse çıkaramaz beni daha denizden :)

balıkçılıgı sevmemde ki en büyük etkende,insanların birbirine yardımcı olması ve uslüp !!

balık malzemeleri satan adam olsun,,gittigimiz avlaktaki diğer balık tutan arkadaşlar olsun,girdigim balıkcılık sitelerinde ki insanların birbirine karşı uslübü bakış açısı olsun...bu kadar içten samimi olur ancak arkadaş!!

zaman zaman siz tecrübeli abilerimden kardeşlerimden yardım alabilirsem ne mutlu bana!!

herkese rasgeLe diyorum.... mrsparkle

2. orhan1969

orhan1969 Orhan

Favori Kamış:
    İtalcanna Kombat
    Favori Makine:
    Daiwa Saltiga Surf,Daiwa Tournamnet Entoh
    En İyi Avı:
    1,5 mt Sapan ( Kemane )
    Osman Hoşgeldin :) Amatör balıkcılık dünyasına :p

Keşke başlangıç olarak Karataş'ı seçmeseydiniz,şu sıralar çok verimsiz.Yumurtalık civarları daha verimli.

Rastgelsin.

3. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    ee zaman herşeyi değiştiriyor. nerde o eski Adana duruyor mu hala yerinde?
    baraj, küçük saat, istasyon, kanallar, pamuk tarlaları
    hoşgeldiniz

4. osmanadana

osmanadana osman

Favori Kamış:
    Lineaeffe surf mill 4.20
    Favori Makine:
    Alba star leader 7000
    orhan abi hiç sorma...sabah 4 civarı falan uyandık...yanımdaki arkadaşlar çok tecrübeli..bi tane karagöz bitane de trança tuttuk başka hiç bişey yok 2 gün boyunca..

yemlerimiz karides kırmızı yosun kurdu...yanımızda yavru karides atanlarda vardı ama dünya kadar adam toplasan 10 balık yakalamamıştır...

adana eski adana değil ama hala güzellikleri duruyor küçük saat istasyon yıllar önceki gibi :)

5. orhan1969

orhan1969 Orhan

Favori Kamış:
    İtalcanna Kombat
    Favori Makine:
    Daiwa Saltiga Surf,Daiwa Tournamnet Entoh
    En İyi Avı:
    1,5 mt Sapan ( Kemane )
    Osman Kardeş :) biraz ısın balıkcılığa ben sana yer tavsiyesinde bulunurum ;) Karataş uzun zamadır verimsiz,dalyan kapaklarının kapanması ile belki balık yapar dedik ama oda olmadı maalesef,günden güne azalıyor kıyılarımız da balık :( yeni yerler arayışındayız hep,bazen bir dolu eşya ile 20-25 dakika yürüdüğümüz oluyor balığı ararken :confused: Çok şükür Deniz Ana bizi üzmüyor,bakalım bu akşam gideceğiz yine bir aksilik olmaz ise :p

Bu arada,sana Trança dedikleri balık,Minekop/Karakulak dır,Trança derin sularda yaşayan ekonomik değeri en yüksek balıktır,bizim kıyıdan avladığımız ise Minekop / Karakulak tı,Karataş bölgesi bu Karakulağın küçüğüne Trança der,Yumurtalık bölgesi de Hırmadal ;)

Rastgelsin

6. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    durun bir dakika; karataştada balık yoksa, nerede bu balıklar. zaten mersinde hiç balık yok. ben de dedim bunlar karataşta. hımmm bir tuhaflık var. bide şu trança bizim hilali balığı olmasın ;)

7. hemperi

hemperi Ethem

hoşgeldin hemşerim :)

8. osmanadana

osmanadana osman

Favori Kamış:
    Lineaeffe surf mill 4.20
    Favori Makine:
    Alba star leader 7000
    hoşbulduk ethem :)