Merhaba arkadaşlar, Aranıza Adana'dan katılıyorum, ismim Cem. Balık avına yeni başlayan bir arkadaşınız olarak siz değerli arkadaşlardan önemli bilgiler, tecrübeler kazanmak adına aranıza katılmış bulunuyorum. Herkese selamlar, bol bereketli avlar
merhaba cem; bende siteye yeni üye oldum ilk mesajım hoşgeldin.siteyi uzun zamadır takip ediyorum çok güzel paylaşımlar var.tecrübelerini paylaşan herkesin emeğine sağlık.
Teşekkürler sizinde avlarınız keyifli ve trofeli olsun. Sizede selamlar Gürsel Bey/abi, teşekkür ederim. Teşekkürler Hüseyin, sanada keyifli paylaşımlar dilerim Hoşbulduk Hoşbuldum, zamanla öğrendikce bizde bişeyler paylaşırız inşallah Merhaba Gökhan, Sende hoşgelmişsin, bende bir kaç haftadır siteyi takip etmeye başladım ve üye oldum. Adana ve Mersin'den katılan arkadaşlarla birlikte organizasyonlar yapmayı temenni ederim. Herkese bol balıklı avlar tekrardan Hepinizle memnun oldum arkadaşlar.
Hosbuldum Orhan Abi, seninle forumdan önce tanışmak kısmet oldu saygılar. Hoşbuldum İnan, ilk paylaşımı birazdan yapacağım Sanada keyifli paylaşımlar.