Herkese hayırlı akşamlar.adanadan sudak avına çıkan arkadaşlar varmı acaba merak ediyorum adanalı abilerim ve kardeşlerim forumda çok sessizler mrsparkle .
merhabalar.bende ADANA dayım ve balıkçılığa başlamak istiyorum bana önerebileceğiniz uygun bir olta takımı var mı?
Kardeş direk tavsiyede bulunmaya çalışırsak yüzlerce marka model vermek zorunda kalırız.Uygun olta takımı tabiki var ama uygun olta takımı doğru tercihi yapmaktır.Şöyle söyleyeyim 120-200 tl arası bir rakama beklentilerinizi karşılayacak bir takım yapabilirsiniz,dersenizki daha uygun fiyatlı olsun bu rakam 50 tl ye kadar inebilir,ama beklentilerinizi uzun vade de karşılamaz,50 tl nin altına inerseniz 1-2 defa avlanıp ya balıkçılığı bırakırsını ya da yeni bir takım almak zorunda kalırsınız. Rastgelsin.
başlangıç olarak 50-100 arası bişey alabilirim...haftasonları denize hafta içi gölde kullanmak amacıyla...yardımcı olursanız adana da önerebilceğiniz bir yerde olabilir...
Başlangıç olarak 50-100 tl orta vade de,beklentilerinizi karşılayabilir ama uzun vade de daha iyi bir takıma ihtiyac duyabilirsiniz. Size özel mesaj gönderdim,selamımı söylerseniz gereken yardımı gösterirler. Rastgelsin.
teşekkür ederim orhan abi.sezona senin vereceğin önerinlerle ve takımlarla başlamak istiyorum.görüşmek dilğiyle.ii geceler ustam
teşekkür ederim orhan abi.sezona senin vereceğin önerinlerle ve takımlarla başlamak istiyorum reeling görüşmek dilğiyle.ii geceler ustam
teşekkür ederim orhan abi.sezona senin vereceğin önerinlerle ve takımlarla başlamak istiyorum.reeling görüşmek dilğiyle.ii geceler ustam
sudak-alabalık teşekkür ederim orhan abi.sezona senin vereceğin önerinlerle ve takımlarla başlamak istiyorum.görüşmek dilğiyle.ii geceler ustam
sudakları nasıl yakala bırak yapıyorsun? genelde iğneyi midelerine kadar yuttuklarından iğneyi çıkarırken mefta oluyor çoğu
Rica ederim kardeş,seve seve yardımcı olurum,görüşmek dileğimle. Rastgelsin. Sırf bu nedenle yaklaşık 7-8 yıldır canlı yem ile sudak avlamıyorum,sadece sahte yemler ve tüy ile avlanıyorum.Bu sayede balık sadece çeneden yara alıyor ve gönül rahatlığı ile suya iade ediyorum. Rastgelsin.