Arkadaşlar, Eski mesajlar ve güncel mesajlarda hep bir organize olma çabası var bu nedenle bir yerden başlamak için bayramı vesile ederek bayramın 4.günü pazartesi (30-KASIM-2009) da saat 14:00 / 15:00 arasında Adnan Menderes'te buluşalım hem bayramlaşalım,hem tanışalım hem de organize olmak için ilk adımı atmış olalım ne dersiniz? lütfen ilgilenenler mesaj atsın koordinasyonu sağlayalım. herkese şimdiden teşekkürler Not:moderatörlerimiz uygun görür ve duyuru olarak yayınlarlarsa sevinirim.
Ben,m evim Süleyman demirelin orda.Menderese inmem yarım saatimi alır ama ben Antepte olurum belki saate göre yetişebilirim.Antepten pazartesi günü geleceğiz.Ben gelmeyi çok istiyorum.Haftaya hafta sonu olsa olmazmı ?
Sevgili Emre, Sanırım öyle olacak zaten , şu ana kadar senden başka kimseden yanıt alamadım henüz. Zaten yarın tekrar yazacağım bu konuda sen de planını bozma ve katılamayacağım diye üzülme olurmu? Sevgiler,sana ve ailene mutlu bir bayram diliyorum.
Sevgili Mustafa Kardeşim, İnan gelmiş gibi oldun diyeceğim , zira maşallah Adana'daki hemşerilerimizden sağolsun bir tek Emre'den eko aldım belki zamanlama olarak uygun değil bilemiyorum ama sen gelmezsen biz geliriz bir gün merak etme. Sevgi ve Selamlar
Adana'lılara Çağrı * * * DEĞİŞİKLİK * * * Arkadaşlar , Sanırım tarih uygun olmadığı için bu toplanma planı gerçekleşemeyecek bu nedenle tanışma toplantısı organizasyonunu şimdilik ertelemekten başka çare kalmıyor , bu konuda önerisi olanlardan cevap bekliyorum. Sevgi ve Saygılarımla
Haftaya haftasonu olursa blki 4-5 kişi olabiliriz.Yani ben gelirim siz gelirsiniz 3-4 kişi daha bulursak buluşabiliriz aslında.
selam arkadaşlarım ) hafta içi bir yerde buluşup tanışıp sohbet edebiliriz.siz bir yer tayin edin, saat verin, gerisi gelecektir. gürsel