Arkadaşlar merhaba ben adanada yaşamaktayım burda gayet geniş ve büyük bir baraj gölümüz var fakat bu güzel gölde turna balığı yok ve bizim için turna avı bir uhde.Adanaya en yakın turna avı yapacağım yer neresi acaba bu bölgede nerelere gidilebilir yardımlarınızı bekliyorum.Herkeze rast gelsin...
Güzel bir soru, Bende Adanalıyım, ağustos'ta tatile gideceğim inşallah. Güzel yerler bilen arkadaşlar, paylaşırlarsa bilgilerini teşekkür ederiz. selam ile
slm mert bey kayseri zamantı ırmağında turna mevcut ve bildiğim kadarıyla Adana'ya 80 km kala Aladağ ilçesinin Akinek Dağı yamaçlarında Göksu ırmağıyla birleşerek Seyhan Nehri'ne dökülür.elbette arada barajlar var ama muhakkak orayada bulaşmıştır bi şekilde belirttiğim bölgeyi bilen arkadaşlarınız varsa daha emin bir bilgi edinebilirsiniz slm lar
çok teşekkür ediyorum paylaşımınız için o bölgede bir araştırma içine girdik ekip olarak sonuçları buda paylaşırız inşallah
Merhaba hemşehrilerim bende çok merak ediyorum turna avını bazı abilerime soruyorum turna neden yok diye cevapları olmadığı daha iyi diyenler var avcı balık çeşit azalır diyorlar..