Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım.2 gün önce Adrasandan balığa çıktık çoğunlukla mercan ve izmarit tuttuk .Kaşıklada 4 adet palamut aldık 2 tanesi 1 kiloluk resimde birini görebilirsiniz .Yaklaşık 4kg tuttum diğer arkadaşlarla beraber toplam 10-12 kg olmuştur makine olmadığı için onları çekemedik ama bir dahaki sefere daha hazırlıklı olucam herkese rastgele...... [/URL][/IMG]
selam, mesaj iceriginden hicbirsey anlasilmiyor.. ne resimler gorunuyor nede av hakkinda bir bilgi iceriyor.
öncelikle hoşgeldin çooook hızlı geldin yapma murat böyle tamam balıkları tutmuşsunuzda biraz anlat kaç kişiydiniz kimle çıktınız yem ne olta ne üye olmuşsun pat resmi yapıştırmışın neyse bunları telafi edersin umarım
Yeni olunca tabi biraz acemi olur insan 4 arkadaş çıktık sabah 4:30 da antalyadan yola çıktık 6 gibi denizdeydik hava daha karanlıktı. Yem olarak yanıç kullandık karideste almıştık ama bir faydasını göremedik.Olta isimleri pek bilmem ama 4 lü iğne kullandık numarasını tam bilmiyorum.Bizim bi Mustafa abi var bu işlerden iyi anlar bizim takımları hep o hazırlar sağolsun.Oltayı yeni aldık 65 ytl makinesi baya büyük başka türlü olmuyor çünkü elle filan çalışılmaz derinlik 100-150m çek çek bitmiyor biraz yorucu yani anlayacağınız. Tarama yaptık devamlı bazı yerde çok güzel çıkıyor ama sonra orayı kaybediyorsunuz tekrar dönüyorsunuz çok derin olduğu içinde çapa atamıyorsunuz. Ama değdi doğrusu tavsiye ederim antalya limandan izmaritten bıkmıştık artık
ayrıntılar Yeni olunca tabi biraz acemi olur insan 4 arkadaş çıktık sabah 4:30 da antalyadan yola çıktık 6 gibi denizdeydik hava daha karanlıktı. Yem olarak yanıç kullandık karideste almıştık ama bir faydasını göremedik.Olta isimleri pek bilmem ama 4 lü iğne kullandık numarasını tam bilmiyorum.Bizim bi Mustafa abi var bu işlerden iyi anlar bizim takımları hep o hazırlar sağolsun.Oltayı yeni aldık 65 ytl makinesi baya büyük başka türlü olmuyor çünkü elle filan çalışılmaz derinlik 100-150m çek çek bitmiyor biraz yorucu yani anlayacağınız. Tarama yaptık devamlı bazı yerde çok güzel çıkıyor ama sonra orayı kaybediyorsunuz tekrar dönüyorsunuz çok derin olduğu içinde çapa atamıyorsunuz. Ama değdi doğrusu tavsiye ederim antalya limandan izmaritten bıkmıştık artık. bu kış baya çıkıcaz gibi hepsini burada paylaşıcam inşallah.
Eğer nokta yoksa bende özel kalem var. Yaparız bişeyler... Ellerinize sağlık güzel bir olmuş. Rapor hazırlaması ile ilgili olarakta diğer tecrübeli arkadaşların raporlarını incelersen sana fikir verebilir. Rasgele
Bak bunu bilmen güzel Bu yazılıyı bende böyle bir faciayla öğrenmiştimOgünden beride tutmadım zaten Daha doğrusu tekneye binmedim
Merhaba... Merhaba, Öncelikle böyle bir forumla geç tanışmış olmanın üzüntüsü içersindeyim. Antalya'da oturmaktayım. Konyaaltın'da azimli bir şekilde değişik bölgelerde kıyı avcılığı yapmaya calıştım. Genelde tatlısuyun denize bağlandıgı noktalarda veya faleze yakın olan noktalarda denemelerde bulundum. Büyük bir azimle saatlerce beklememe rağmen ahtopotların oltamı koparması dışında hiçbirşeye rastlamadım. Bu konuda acemi olduğumu bile bile büyük bir azimle devam ettim ama daha sonra resmini koyabileceğim 5 6 cm boylarında "çıyan" benzeri zehirli olduğunu düşündüğüm canlılar oltama bir çok kez takıldı. Bu konuda bir fikri olan var mı? Antalyada olan diğer üyelerle tanışmak ve pratik anlamda bu işi öğrenmek en büyük isteğim. İlginiz için şimdiden teşekkürler.