2. adrasan maceramızda hayırlısıyla bitti öğle akşam balık yemekten bıktım yangınlar ve yangınla ilgili yetkililer alkol kullanımımı çook arttırdı dostlarla iç içeydik hatta ceneviz koyunda gece 5 tekne olduk 5 adalara kadar gittim sulu adayı 2 kez ziyaret edip içme suyu aldım 2 gece adrasanda 3 gece cenevizde 2 gece olimposta 1 gece fasiliste kaldım ankaradan gelen arkadaşl la başladık antalyadan gelenlerle bitirdik [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] bu arada başka arkadaşların çektiği ve bana ulaşmayan balık resimleri yok özellikle 4 adet mercan vardıki yakın çekime bile gerek yoktu lambuka sayısını az tuttuk 1 kez 5 aldık sonra hep 3 te bıraktık teknede zaten yiyeceğimiz balık var olduğundan çokta asılmadık olimpos ta kalanlara bedava vereceğimize denizde kalsınlar daha iyi dedik bu arada ramazanın ve şefik amcanın (enginin kayınpederi) selamları var
güzel bi av-tatil olmuş tebrikler abi. turgay abi gillerin bu sefer balıksız dönmemeleride ayrıca sevindirici. bol muhabbetler
bilemem bu adrasanda bu siteye bayabi giren varmış karşılaştırdığın yeri neydi adını unuttunm okumuşlar ben olimpos yazdım ve olimposada adrasandakiler gidiyor bana bişey demediler suyumu -tanka doldurdular üzüm ve incir verdiler hatta müşteri bile teklif ettiler yok dedim milletin ekmeğiyle oynamayalım 3 şişede şarap verdiler onuda şefik amcaya verdim neme lazım sakata gelmeyelim
yok sanmam engin ceneviz yatıyla çalışıyor balıkçı paslanmış kullananda yok okullar açılsın gidersin pasını silmeye