Merhaba, Bu güzel foruma bir iki fotograf ve tatil anım ile katkıda bulunmak istedim. Geçen hafta 5 günlüğüne ününü duyduğum adrasana gittik ailecek. Atıcı evlerinde kaldık. Kaldıgımız apart, 2+1 klimalı bir evdi. apart otelin sahibi bize çok yardımcı oldu. Kendi teknesi ile 5 günde 7 kez balığa çıktık. Koylarda piknik yaptık.Verdiğim para ise tur başına sadece 50 ytl benzin parası. 20 den fazla palamut ve lambuka tuttuk eşimle. Son gün akya denemesi yaptık sulu ada civarında fakat başarılı olamadık. palamut ve lambuka için youzuri tobimaru yeşil çok iş gördü.Akya için ise tuttuğumuz palamutları kullandık. Misinayı bidonlara bağlayarak bırakma yaptık. Fakat vuran olmadı. Adrasan tatil ve av için harika bir yer. sazak koyunu, korsan koyunu, sulu adayı hala unutamıyorum. Suyun 25 m altı çıplak gözle gözüküyor. Atıcı otelin sahibi ........................ 'fish founder tarafından reklam amacı engellenmek amaçlı bu bölüm silinmiştir.bu konuya ilgi duyan ve veya konu kontağı almak isteyen arkadaşların zorlu altun'a pm aracı ile ulaşmaları daha doğru olacaktır.' Umarım Faydalı olur. Video için: http://www.vimeo.com/6530310 resimler:
Harika bir tatil geçirmişsiniz,tebrikler yengeme ve sana güzel balıklar almışsınız.Tatilleriniz hep böyle güzel olması dileğiyle avınızda hep böyle bereketli olsun. Paylaşım İçin teşekkürler. Şu adrasan`a bir ben gitmedim çokta uzak olmamasına rağmen ama en kısa zamanda bir ayarlama yapayım bari
hocam çook güzelmiş bee yakın tarihte oradaydım bir de.iyi oldu ama verdiğin bilgiler çok işime yarayacak.çok teşekkür ederim.ellerinize sağlık
Zorlu hocam tatili bedavaya getirmişsin tuttuğunuz balıklarla valla tebrik ederim Ayrıca kendin haricinde diğer balık avı tutkunlarını düşünüp birşeyler yapmış olmanıda ayrıca takdir ediyorum teşekkürler..
Harika bir av o lambuka ne güzeldi yav öyle harika gittiğiniz yer süper babama gösterecem seneye kesin gitmem lazım.Ortam süper fiyatta fena değil.
Zorlu Bey,Tebrikler çok güzel av olmuş.Güzel paylaşımlarınızın devamı dileğiyle. Bende seneye Adrasan'a gitmeyi düşünüyorum.Bu yüzden verdiğiniz bilgiler çok işime yarayacaktır.Tekrardan teşekkürler. Rasgele,Gökhan
çok teşekkürler. Haftaya tekrar gitmek istiyorum aslında. Ankara beni boğuyor resmen. Sürekli aklım oralarda. Deniz kıyısında oturanlara çok imreniyorum.
tebrikler harika bi yere gitmişsiniz hem tatil hem balık oh ne güzelk hep böyle olması dileğimle saygılar