Yer:Adrasan Yem:Sübye - Kalamar Saat:14.45 Avcı:Cenk-Takım arkadaşları Kardeşlerim Can ve Ceyhun Takım:1 mm Crocadile misine,500 gr kurşun bu kadar Hava&Deniz durumu:Süt liman Tekne:30 Hp Johnson-4.70 bot Hasılat:Resimden sizler çıkartırsınız-sarıkuyruk kalın sağlıcakla cumartesi yada pazar günü yine oralarda olacağım!!!
ortalama ihtimalle bu günlerde üst üstr 4 kez gitsen 2 kuzu alırsın doğru yem doğru takım yemi düzgün takarsan vs
ÖnceLikLe baLığa nerden çıkıcağımı biLmiyorum, baLığın verimLi oLduğu noktaLarı biLmiorum bunLarı biLsem veririm o yoLun hakkını ama biLen önceden tecrübe eden arkadaşLar varsa beraber gideLim. Bu arada bu pazar Serikten çıkıcam geçen hafta tek başıma 6 kg baLık tuttum. 1.5 kg civarı paLamut 3 tanesi azman oLmak üzere 1.5 kg civari istavrit. 2 kg barbun 1 kg mırmır ıspara Lidaki şiddetLe tavsiye ederim
limanda sabahları kurulan mezattan.Saat 04.30-05.00 arasında orada olup ihaleye katılmalısın.Kıyıdan kuzu,benim bildiğim avlanma teknikleri arasında yok ben sırtı çektiğimden bilenler varsa yardımcı olacaktır.
İhaleden ortalama nasıl bir fiyat çıkıyor genelde??? Yani adana da gördüğümde sübye için yeri geldimi kasa kasa sağa sola atılmış duruyorlar istiyorsan al götür diyorlardı, yeri geldimi kilosuna 5 ytl istiyordu... Bu işin bir farkı vardır herhalde. Sübyelerin canlı mı olması lazım yada tazemi olması lazım yada ne bileyim sağlam mı olmalı... Nedir bu işin sırrı acaba?