Antalya dan çıktık yola sabah çok erken 3:30 yolumuz uzun 1 saati geçik ekibi topladık bacanakla beraber tabikide oğuzhan abi ve komutan (Emekli Albayımız ) başladık yola direksiyonda ben heyecan hat safhada kaptanı aradık , biz adrasandayız nerede buluşalım diye bize yolu tarif etti ve buluştuk .Tabiki biz önce oradaydık yerimizde duramıyoruz .Başladık avımıza sırtı çektik vuruş alamadık bile kısmet dedik sulu ada tarafına geldik jigging denemelerine başladık dalga çok ayakta durmak çok zor bir saat kadar denemelere karşılık alamadık mercan avlamak için açığa çıktık açık diyorum ama orada zaten normal derinlik 100 metre mercan tek tük geliyor ama biraz etsiz geliyor hannos geliyor iri iri birden jigging oltam titremeye başladı çok iri bir balık bindi ama nasıl kafa atıyor bu balon olamaz dedim içimden ayağa kalkmak zorunda kaldım zorlanıyordum çekerken gerçekten.Birden bir ses kaptandan büyük mercan al tekneye al tekneye acele etmeden yavaştan aldım tekneye avucuma alamıyorum kocaman büyük bir sevinç jigte birşey alamadık ama en büyük mercan bende Daha sonra birçok defa 3 kilo civarı balon çektik o kadar yormadılar beni çekerken.Akşam 5 gibi bitirdik avımızı birkaç jig denemesi daha yaptık ama kısmetimiz de yokmuş dönüşe koyulduk arabayı eve zor getirdim yorgunluktan ..Hayırlı günler dileriz.Teknede resim çekemedik kusura bakmayın artık.
İnşallah ama biraz bilgi ve tecrübe eksikliği var sanırım birde imkan , yani kiralık tekne biryere kadar yardım ediyor avlakları bulma konusunda kendi teknem olsa eminim farklı olur .Ustalarımıza teşekkür ederim bilgileri tecrübelerini paylaştıkları için bizlerle .