Kardeşimle beraber Adrasan'a gitmeye karar verdik.Ve teknemizi yükledik Yaklaşık 850 km'lik uzun bir yolculuk olacak... Esas amacımız tatil, ama bişeyler tutabilirsek buradan bilidireceğiz... Daha Antalya'ya gitmeden bana her türlü konuda yardımcı olan Namık Abi'ye ve vakit ayıran Noyan'a teşekkürler. Saygılarımla
Haydi hayırlısı Hakan. Tam da bu işin adamlarından yardım almışsın. Sakın ola boş döneyim deme oralardan.
iyi yolculuklar dilerim. Temmuz sonuna doğru bizde adrasana 4,5 (buçuk oğlum) kişi olarak gideceğiz, umarım karşılaşırız.
Ne demek Hakan rastgelsin, umarım biz de size katılırız Ha bu arada Namık'ı gördüğünde gözüne bi tane pat...... Şey selam söyle gözlerinden öp
mesaj namık inceden mesajı vermiş. Bu zamanda verim yok. Ama umut olmadan, hayal kurmadan bu işin zevki olmaz. Hem belki rast geliverir. Yola çıkmak uzaklara doğru yol almak, geçilen yerlerin tadına varmak gerek. Hiç değilse gittim ya gitmeseydim ya bak-lık vasaydı, tüh dememek için yola çıkmak yol almak en doğru olanı. Balık olmasada. Ancak yinede namık arkadaşımıza verdiği mesaj için teşekkür etmeliyiz. Kasıma plan yapmak en doğrusu. Namık anladın sen onu.
buyrun buyrun balonlarımız var hoşgeldiniz diyorum şimdiden çok güzel avlar temenisyle güzel bir tatil olur inşallah
abi ben yeniyim açayımda kimseyi doğru dürüst tanımıyom siz büyüksünüz ben her yola gelirim. saygımdan abi siz dururken bana düşmez
Herkese Adrasan'dan tekrar meraba... Bugün kardeşim bir torik aldı 45 cm. Namık Abi'nin takımlar sağolsun