Arkadaşlar önümüzdeki hafta Antalya Adrasan tarafına 1 haftalık tatile gideceğiz o yöreyi bilen vardır mutlaka içinizde, kenardan nasıl bir olta ile ne tür yem kulllanarak ne tür balık yakalanılabilir bu konudaki bilgilerinizle ilgili yardımlarınızı rica ediyorum mümkünse; Rast gele...
ağustos ayı içerisinde bende 3-4 gün av yapmak amaçlı gitmeyi planlamakta idim. lakin yaptığım araştırmalar sahilden çok fazla bir bereket olmadığı yönünde idi.ayrıca o bölgede ciddi yem sıkıntısı yaşanması,yem olarak bu sıcakda yanınızda yem götürme zorunluluğu beni bu bölgeden soğuttu.'şimdi bana tavuk gögsü iyi iş yapar diyenler olacakdır ama hedeflenen balığa uygun yem olduğunu düşünmemekdeyim.'tüm yapılan yorumlar illaki sandal kiralanması gerekliliği yönünde oldu. bu konuyu araştırınca, sırtı çekmek için fiyat olarak çok fazla bir alternatif olmaması, yarım günlük 120-130 ytl 'kişi başı' maliyetle karşılaşdım. ayrıca bu balık turlarının fazla ticari olduğu yapılan yorumlar arasında idi. tüm bu durumlar benim geri adım atmama ve başka kıyı avlağı aramama sebebiyet verdi. ama siz nasıl olsa gideceksiniz,lütfen gittiğinizde bu konu hakkında detaylı ve güncel bilgi veriniz. size şimdiden iyi tatiller keyifli avlar dilerim.
. Adrasan'dan bir dostumuz vardı. Çok değerli raporlar yazmıştı. Muhakkak incelemenizi öneririm. Kesinlikle işinize yarayacak ipuçları çıkacaktır. http://www.balikavi.net/forum/search.php?searchid=1568361 .
İlgilerinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, malum biz deniz kenarında yaşamadığımız için deneyimlerimiz tamamen tatlı su üzerine o bakımdan denizde avlanma teknikleri olarak bildiğim sadece çapari ile istavritten ibaret o nedenle sizden takım ve yem konusunda destek istedim.Yinede teşekkür ederim; Rast gele...
adrasanda özellikle hafta içi tekne fiattı günlük yani sabah 5 ten akşam 7 ye kadar sırtı çekecekseniz 150-180 tl arasıdır yani 14 saat full gezip dolaşacaksınız tekne mazot yakacak fiyat bence makul yarım günlük fiat aldığınız insanlar herhalde netten bulduklarınız
Kalamarla mercanı kıyıdan aldım ama teknelerin bulunduğu sağ kısımdan.Orası taşlık alan. En mantıklısı tekne kiralamak.
bende o bölgeden yeni geldim denizin altını merak edip aldım paletleri ve gözlüğü 1-2 saat gözlemledim kıyıdan balık avlamak zor hani balıkları, sargoz yavruları, yada az açıkta mırmırdan başka oltaya balık gelmesi zor tekne olmadan orda pek iş olmaz gibi saygılar