ADRASAN'da Balık avı?

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında xDJx tarafından paylaşıldı.

1. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:
    El oltası ile Turna 7kg. sazan 6kg. yayın 7kg.Yılanbalığı 2.65kg.Alabalık 1.12kg.
    Arkadaşlar önümüzdeki hafta Antalya Adrasan tarafına 1 haftalık tatile gideceğiz o yöreyi bilen vardır mutlaka içinizde, kenardan nasıl bir olta ile ne tür yem kulllanarak ne tür balık yakalanılabilir bu konudaki bilgilerinizle ilgili yardımlarınızı rica ediyorum mümkünse;
    Rast gele...

2. uccrow

uccrow Ugur Can

Favori Kamış:
    daiwa sam fisher procaster 2.70 m
    En İyi Avı:
    turna 95 cm
    Cok güzel derin su sirti cekilir.. Sinaritin tam yatagidir.

3. fish founder

fish founder Özgür

ağustos ayı içerisinde bende 3-4 gün av yapmak amaçlı gitmeyi planlamakta idim.
    lakin yaptığım araştırmalar sahilden çok fazla bir bereket olmadığı yönünde idi.ayrıca o bölgede ciddi yem sıkıntısı yaşanması,yem olarak bu sıcakda yanınızda yem götürme zorunluluğu beni bu bölgeden soğuttu.'şimdi bana tavuk gögsü iyi iş yapar diyenler olacakdır ama hedeflenen balığa uygun yem olduğunu düşünmemekdeyim.'tüm yapılan yorumlar illaki sandal kiralanması gerekliliği yönünde oldu.
    bu konuyu araştırınca, sırtı çekmek için fiyat olarak çok fazla bir alternatif olmaması, yarım günlük 120-130 ytl 'kişi başı' maliyetle karşılaşdım.
    ayrıca bu balık turlarının fazla ticari olduğu yapılan yorumlar arasında idi.
    tüm bu durumlar benim geri adım atmama ve başka kıyı avlağı aramama sebebiyet verdi.
    ama siz nasıl olsa gideceksiniz,lütfen gittiğinizde bu konu hakkında detaylı ve güncel bilgi veriniz.
    size şimdiden iyi tatiller keyifli avlar dilerim.

4. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
  5. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:
    El oltası ile Turna 7kg. sazan 6kg. yayın 7kg.Yılanbalığı 2.65kg.Alabalık 1.12kg.
    İlgilerinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, malum biz deniz kenarında yaşamadığımız için deneyimlerimiz tamamen tatlı su üzerine o bakımdan denizde avlanma teknikleri olarak bildiğim sadece çapari ile istavritten ibaret o nedenle sizden takım ve yem konusunda destek istedim.Yinede teşekkür ederim;
    Rast gele...

6. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:
    Tarkan kardeşim verdiğiniz link açılmıyor:(

7. denizci07

denizci07 ramazan günay

Favori Kamış:
    penn-şekspir
    En İyi Avı:
    8,5 kg grida
    adrasanda özellikle hafta içi tekne fiattı günlük yani sabah 5 ten akşam 7 ye kadar sırtı çekecekseniz 150-180 tl arasıdır yani 14 saat full gezip dolaşacaksınız tekne mazot yakacak fiyat bence makul yarım günlük fiat aldığınız insanlar herhalde netten bulduklarınız

8. Kırıkolta

Kırıkolta Murat

Favori Kamış:
    Okuma Salina
    Favori Makine:
    Shimano exage 3000
    En İyi Avı:
    Turna 52cm
    Kalamarla mercanı kıyıdan aldım ama teknelerin bulunduğu sağ kısımdan.Orası taşlık alan. En mantıklısı tekne kiralamak.

9. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    bende o bölgeden yeni geldim
    denizin altını merak edip aldım paletleri ve gözlüğü 1-2 saat gözlemledim
    kıyıdan balık avlamak zor
    hani balıkları, sargoz yavruları, yada az açıkta mırmırdan başka oltaya balık gelmesi zor
    tekne olmadan orda pek iş olmaz gibi
    saygılar