Bir Gün Afrikadaki Arkadasım Tarzan "gel yanıma bir hafta Tatil yaparsın, hem balık avlarız dedi" bende okey deyip atladım Benim Bisiklete Dogru kongoya 356 Günlük Pedaldan sonra vardık Tarzanın Evine. Ertesi gün icin Hazılıklar Yapıldı ve 20 Dakıka ilerdeki Carsaf gibi dumduz olan Göle geldik.ben Thetis 2.70cm Fiber Oltamı Attım ,bizim Tarzan ise Cekme Halatı attı . Tabi Ben Basladım Gülmeye ve On Dakika Sonra Bu Manzara karsısında Ben Oltamı Göle attım Sakın Ola Serinlemek için Afrikada Göle Girmeyin Benden Tavsiye P.S Kendisi Piranadır Daha Sonra Tarzan Sen Gel Dedi Ormanda gezinelim, Hem tropikal Meyve hem Ortamı Gorursun.Tabi Biz Pirananın Soku ile Hemen olur dedim,Aradan 15 Dakika gecti nerdeyse Tam Ormanın Ortasındayız,birden bir kulagı sagır edici Vahsice İnilti.Nasıl Oldu anlamadım 10 saniye gecmeden calıların Arasından Bir Ayı cıktı Direk Tarzana Saldırdı ,Size göre 2m Bana göre 2,5m ve En az Benim 3 Katım Agırlıgında .Tarzan Almıs Oldugu Agır Yara ile Kenarda zor Ayakta Duruyordu,Ayıcık Birden Bana Baktı Ben Ona Baktım "aha Simdi Yandık dedım icimden, ömrüm Bir Film Seridi Gibi tam 2 gün Karsımdan Gecti" . Tabi O Arada Ayıcık Tarzan Yemiş ve gene acıkmıstı bana Döndü " Bitti mi hayat Hikayen Dedi " bizde Kafa sallakdık "evet " O anda Ne olduysa Cebimdeki telefon yere Düstü ve Mehter Marsi Calmaya Basladı. Birden Kalp ve Atısım saniye V5 Mustang Motoru gibi 15,000 Bin Atmaya, Damarlarım da Sismeye Basladı Cebimdeki Schwitzerland Marka Cakımı Cıkardım ve Basladım Ayıcık ile Bogusmaya . Tam 354 Gün sonra Zafer Benim Oldu iste ispatı Fotoraflar yeni ve Güncel olup alıntıdır.Anlatılan Hikaye Tamamiyle Bana ayittir.
Sevgili dostum yanlis anlama beni balik piranha degil Tigerfish (Kaplan Baligi), birde Afrika 'da hersey bulunurda ayi bulunmaz. O resim olsa olsa Kuzey Amerikadan bir grizli ayisidir. Ama hikayen muthis guzeldi...Gulmekten oldum.Hala guluyorum...
Sayın abim balık Konusunda Bırsey Dıyemıyecegım cunku Resmi aldıgım Site Pirana Diye yazmıs. İkincisi Su ayı meselesi Senin Yanlısın Olucak .1998 Senesın Kuzey Amerikada ki ayılar , Cok mesai ve Az maaş yuzunden grev Yapmıslar. Bunun sonuncunda sayısı Belırlenmeyen Ayılar Cin den gelen Yuk gemılere Kılo Başı 100$ Odeyerek Afrıkaya Kenya Tarafından kacak Olarak Gırmıslerdır.. Kaynak .1998 Senesi ,Var olmayan gazete Kupuru sayfa 5de
arkadaşlar Bülent arkadaşımız galiba sonunda bize bir sürpriz yapacak.herhalde yorumların biraz daha da çoğalmasını bekliyor.dolaylı yoldan başka bir konuya değinmek istiyormuş gibi bir his var içimde.zira konu ve bizlere konu hakkındaki cevapları gerçekten ilginç değil mi?
Balığın görüntüsü Laspir ama sadece dişleri fazla bizim yakaladığımız canavarda diş yoktu [/URL][/IMG]