Merhaba Arkadaşlar Kütahyadan Afyon döğer emre göletine nasıl gidilir yolu tarif edebilirseniz ve yol durumu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
döğer http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=28220 yukarıdaki linkte buradan bahsetmiştim buradan incele sonra yer olarak neredesin nereden gideceksin yol tarifi demişsin de döğer kasabasına kadar biliyormusn
merhaba ömer kütahya merkezdeyim.Haritadan baktım ama döğere giden bi yol görünmüyor haritada altıntaş ayrımına kadar gidip sola mı sapacaz bilmiyorum oralarda bi giriş var mı?
mesafe kütahya merkez zafertepe den organize sanayi alayunt yoluna döneceksimn organize sanayi önünden sağa dön saka köyü yoluna yol boyunca sapmadan devam et belkavak köyünden geçeceksin sonra göçeri ve değirmenözü köylerinin kenarından geçeceksin önüne çatal bi yol gelecek sol taraf kırka sağında da büyük bor madeni sarma tesisi gelecek orada direk karşıya geçeceksin. yol boyunca 2 köy daha geçeceksin sonra döğer gelecek. döğer merkeze doğru git yolda büyük bi kavşak gelecek önüne etrafta kahvehaneler eski osmanlı hanı yanında tarım kredi olacak oradan sola dön ve hiç sapmadan yola devam et tabela olacaktı sanırım. 2 3 km sonra barajı saten göreceksin. alayuntdan toploam 40 km falan kütahyadanda 47 km dir. barajı görünce çeşme var sağda oradan girme asfalt dan devam et barajın bitimine kadar devam et karşıdaki kayalıklara ulaşman gerekecek o kayalıkların arasında çok güzel yerler var. oralarda yer bulabilirsen oraları kullan yoksa kayalıkları biraz geçince karşıda beyaz kepez bi burun var oradan da atabilirsin yem mısır ama senden fotoğraf ve av raporu bekliyorum. tanışmakta isterim ben alayuntluyum ıspartada kalıyorum yaz tatillerim kütahya çevresi barajlarda geçer.. oraya da gideceim tekrar sen yakında gidersen bana bi rapor et takıldığın yer olursa sorabilirsin saygılar... bol şanslar rastgele.
nurullah gidersen orada senden ücret talep ederler nurullah vardır orada bekçi alayuntluların selamı var de ıspartalı alayuntluların .... yukarıda verdiğim linktekileri de dikkate almanı tavsiye ederim
Sağol Ömer inşallah tanışıp beraber gitmekte nasip olur. Bakalım inşallah bu hafta gitmeyi düşünüyorum ama nasip olmazsa bi dahaki hafta gidecem arkadaş arıyorum yanıma bakalım.
rastgele inşallah hayırlısı olur. senden rapor bekliyorum gidersen bakalım haftaya kütahyaya geleceğim balığa giderim kesin bu yerlerin arasında döğer kesin olacak:9
Merhaba kardeş bende kütahyalıyım döğere gidersen burada bizi bilgilndirirsen sevinirim hiç gitmedim ama duydum bu arada bende Zafertepeçalköylüyüm ;D