afyon ve çevresi hakkında yardım..

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında meksis tarafından paylaşıldı.

1. meksis

meksis Halis

arkadaşlar afyon ve çevresinde kışın balık avına uygun bildiğiniz yerler varmı afyon merkeze yakın yerler dahada cazip örneğin gebecelerde kışın balık durumu nasıl bilgisi olan arkadaşlarımızdan yardm bekliyorum kolay gelsin

2. serkanbey78

serkanbey78 serkan

Favori Kamış:
    3 adet olta (üzerindeki terimleri çözemedim)
    En İyi Avı:
    13 cm istavrit
    Kardeş benim bir arkadaşm var afyonda oturuyor, yerini bilmiyorum ama göl varmış bir tane ve bir gidişte adeti yarım kiloluk 7-10 adet balık yakalıyormuş 2-3 saatte. yerini öğrenirsem yazarım.

3. Kırıkolta

Kırıkolta Murat

Favori Kamış:
    Okuma Salina
    Favori Makine:
    Shimano exage 3000
    En İyi Avı:
    Turna 52cm
    Halis bey merhabalar.Gebecelerde genelde sazan çıktığı için şu sıralar sadece orada değil genel de pekde sazan çıkmaz. Ama akarımda tatlı su kefallerinden yakalaman mümkün. Yanlız etrafında küçük kefalleride livarına atan insanlar olacaktır. Lütfen onlara uyma.Eğer istersen kullanman gereken takım ve yem içinde sana platform üzerinden yardımcı olurum.

4. meksis

meksis Halis

murat abim çok saolasın yardımcı olursan gerçekten sevinirim gebecelere 3-4 sefer gittim ve her seferinde dediğn gibi gerekli özellikleri tasımayan kucuk balıkların avlandıgına şahit oldum tırıvırı desen atanları siayet edeym dedim gölün etrafını gezen bekçiye şikayete gittik baktık adam kendisi atmış tırıvırı bunlara dur denemiyor gebecelerde haliyle balıkta kalmıyor ama akharımı merak ediyorum gerçekten cok methediyolar arkadaşlarlada kararlaştırdık sezon acılınca akharım barajını deniyces baktık olmadı beyşehire kadar uzarız heralde :DD

5. wolfson

wolfson Adem

akharım göleti

arkadaşlar geçen hafta akharım göletindeydim. akşamdan gittim. ertesi gün öğlene kadat 46 tane balık yakaladım toplamda 15 kiloyu geçti.

6. ahmet & ömer

ahmet & ömer ÖMER

ben afyonluyum bence gitmek istersen seydiler göleti uygun olur orayı sana tavsiye edebilirim biz gittik tutamadık fakat sazların arasındakiler harika balıklar 2,3.4 ve 5 kiloluk yakalayabilirsin

7. ahmet & ömer

ahmet & ömer ÖMER

şimdiden Rasgele