merhaba ben Afyonkarahisar'dan ali amatör olarak tatlı su olta balıkçılığıyla ilgileniyorum tüm hobidaşlara ve değerli forum üyelerine selamlar saygılar diliyorum
Ali kardeşim hoş geldin,keyifli paylaşımlar dilerim. ( Haşgişle gaffin gibi, gaffin gibi oldimi ) Alınma sakın. Çocukluk dönemlerimizde böyle derlemelerimiz olurdu.
Ali kardeşim, espirime alınmamışsınızdır umarım. 1964-1982 gençliğimin en güzel ve faal yıllarını o bölgelerde geçirdim. Afyon kültürü ve şivesi dağarcığımın en güzel yerlerindedir. İyi dileklerimle.
Walei bende 4 sene afyonda galdım. 1 sene sona sende afyonlu oldun gali dediler. Bu gonuşmalar bende yoğudun. Kim ne derse desin afyon güzel memleketdir.
hoşgeldiniz, bende ana tarafından afyonlu sayılırım bir afyonluya yöneltilen soru ve cevabını paylaştınız, birde afyonluların bu soruyu sorana sordukları bir soru var, onuda biliyorsunuzdur özellikle ıspartalılar için
hoş bulduk hepinize ayrı ayrı teşekkürler hiç yabancılık çektirmiyosunuz valla tüylerim diken diken siz bir aile olmuşsunuz iyiki bende bu aileye dahil olmuşum ne iyi insanlarsınız siz ya harikasınız hepinize saygılar sevgler....cry