merhaba arkadaşlar. ben sedat. 26 yaşındayım. afyonda ikamet ediyorum. Bi Alman firmasının servis şefiyim. modern sazan avı ile ilgileniyorum. yaklaşık 1 yıldır sitenizi takip ediyordum ama kayıt olmak bugüne nasipmiş. uzun zamandır sadece sazan içerikli, metin yamak gibi büyük üsdatların bulunduğu bir siteye üyeydim ama dostum bildiğim adminle küçük bir tartışmadan dolayı yaklaşık 3 gündür girmiyorum. bu andan itibaren sizlerle birlikteyim ve bildiğim kadarıyla sazan avcılığı ile ilgili fikirlerimi ve görüşlerimi aktarırım. saygılarımla sedat keser
Hoşgeldiniz Sedat bey Modern sazan avcılığına merak sarmıştım bir ara fakat çok masraflı ve detaylı olduğu için vazgeçtim.Fakat hep içimde beklemeli avın zevki depreşir.Hele ki sazan bekliyorsanız. İyi paylaşımlar İzmir'den sevgiler
Aleyküm selam Sedat, Dost bildiğin kişilerden küçük bir tartışmadan sebep ayrılıyorsan: Ya tartışma çok vahimdi, yahut "dostluk" (o her neyse artık) pek cılızdı. Ne olmuş diye merak ettiğimden değil, bizlere açık etmeni anlayamadım.
Bana "dostum" diyen birinin dostlarını arayıp bulmak istemez misin? Gel buraya, nereye kaçıyorsun dostum?