öncelikle büyük küçük tüm forumdaşlarımı saygı ve sevgiyle selamlıyorum. ben Samet ÇELİK Eskişehir 1985 doğumluyum şu an Afyonkarahisar'da ikamet ediyorum canım Musa abim (cerenimo) ile beraber en büyük hobimiz oldu balık. mevsim dinlemeden heryere gidebiliyoruz abim sağolsun. (eniştem dir bu arada kendisi ama benim için abiden öte) öyle bi hobi oldu ki gece rüyamızda bile balık tutuyoruz abartmıyorum gülmeyin eskişehir de lise öğrenimimi tamamladıktan sonra babamın işinden dolayı afyonkarahisar a taşınma durumunda kaldık ve üniversite öğrenimimi henüz tamamladım. askerlik var sinavlar var kosturmaca içerisindeyim. kafamın bosaldığı tek yer göl kenarı oldu artık. bir tutku oldu gidiyor hayatımda balık ve hayatımda ilk kez bi tutku aynı anda bu kadar huzur verici. sizlerle olmaktan gerçekten çok mutluyum. saygılarımla...
Samet Bey hoşgeldiniz Merak etmeyin bu forumdaki kardeşlerimizin çoğu rüyalarında bile balık tutar. Yalnız değilsiniz. Keyifli paylaşımlar dilerim.
kardeşim samet le; form abilerimiz ve kardeşlerimizden aldığımız bilgilerle rüyalarımızda tuttuğumuz balıkları gerçek hayatımızda da tutacağımıza inanıyorum...herkese rastgele...
hatta bazen düşünüyorumda balık tuttuğunu ve tutacağını düşünmek ve plan yapmak tutmaktan dahamı zevkli ne?
samet hoş geldin keyifli paylaşımlar dilerim.eskişehir güzel bir ilimizdir 85'de oradaydım hamamyolu caddesinde kaldım 2 sene şimdi dahada güzelleşmiş diyor arkadaşlar gitmek nasıp olmadı birdaha.
hoşbuldum cümleten teşekkür ederim burada olmak çok güzel.. eskişehir güzel gerçekten çok değişti Hüseyin Abi hele şu 7 senede okadar farklı biryer oldu ki. inşaalah güzel bi seyahat imkanın olur tekrar. arada geçmişe seyahat iyi gelir
+1 diyorum başkada bişey demiyorum. gerçi henüz tutmak nasip olmadı mevsim acizliği. benimkileri hep boş dönüş olduğu için gidişi adrenalin dönüşü hüsran oluyor
çok teşekkür ederim Turgay Abi ve Ali Abi sizlerle birlikte olmak gerçekten gurur verici... nice bir gönülde avlara..