ağ?

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında rockchy tarafından paylaşıldı.

1. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    dün yine küçükyalı mendirekte istavrit tutmak için yolladık çaparileri tutamadık gerçi ama yanımızda birinin farklı bişe yaptığını gördüm şamandıra büyüklüğünde bişe vardı misinanın ucunda ve o şeyin altındada yarım metre uzunluğunda bir ağ ne için kullanılıyo bu ağ ?

2. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Bu bahsettiğin şey maalesef şiddetle kınadığımız ve kullananlara binlerce lanet ettiğimiz halk arasında paraşüt olarak bilinen tırıvırı denen illet

3. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    lanetlediğinize göre pek iyi bişe diğil peki ne işe yarıyo nası tutuluyo ve neye zararı var

4. simendifer

simendifer Sennur

Yemlik serpme ağı ya da tırıvırı olabilir. Ama tırıvırıyı hemen kıyıya bırakacağını sanmıyorum. Sana fotoğraflarını vereyim hangisi olduğunu sen söyle. Şu şamandıra olayını anlamadım çünkü ben.

Böyle bir şey miydi?

Yoksa böyle bir şey mi?

5. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    birincisiydi???

6. simendifer

simendifer Sennur

7. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için adam ben çapariyi atarken bide ağ var dikkat et diyodu keşke ne olduğunu bilseydimde uyarsaydım adamı baktım olmuyo polis kulubesi var sahilde madem yasalarcada serbest dğil... neyse bidaki sefer görürsem şiddetle uyarırım

8. simendifer

simendifer Sennur

Yukarıda linkini verdiğim konuyu da mutlaka oku ama. ;) Çünkü o insanları uyarmak için, neden kullanılmaması gerektiğini de anlatman gerekecek. Nedensiz bir uyarıyı anlamayabilirler ama zararlarını anlatırsan, kullanmamaları konusunda ikna edebilirsin. Yine de kaba davranırlarsa, çok da üsteleme. Madem kolluk kuvvetleri var, yasal olmayan av malzemesi kullanıldığını bildirmen yeter. ;) O linkte cezasının da 633 YTL olduğunu görebilirsin.

9. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    düşünün, dibe takıldığında belki de 100 oltacının koparttığı misina kadar misina bırakıyor oraya :( balık yumurtalarını da bozacağını düşünüyorum. kaçak trol profesyonel balıkçılıkta ne derece katilse tırıvırı da amatör balıkçılıkta o derece katildir...