Ağır kurşun ve uzak atış için makine önerisi

Konu, 'Makineler' kısmında karantina14 tarafından paylaşıldı.

1. karantina14

karantina14 Okan

Favori Kamış:
    Vercelli Spyra G2
    Favori Makine:
    Power Aero Fliegen TD
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Merhabalar,
    Foruma üye oldum lakin uzun zamandır takip edememiştim. Keyifsiz geçen dişli sezonu ile tekrar takip etmeye başladım ve yeni bir kamış ve makine alma isteği doğdu. :)
    Öncelikle kamış olarak Salina 42800 3 Parça Surf Kamış 420cm 100-200g düşünüyorum. ağır kurşun ve atış mesafesi olarak herkes bu ürünü tavsiye etti. Özellikle bu kadar ağar kurşun atıp da kraçayı bile hissettirmesi çok ilgimi çekti. Tek dez avantajı halkaların korozyona uğramasıymış.
    Ancak makinede aşağıdaki 2 üründe kararsız kaldım. Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Yardımcı oluşanız çok sevinirim.
    Daiwa Crosscast S 5000 Makine 3BB
    Shimano Nexave 10000 FC 3XSSS+1 BB
    Bütçem toplamda 400 TL civarı. Bu doğrultuda uzun süre kullanabileceğim bir takım yapmak istiyorum ve önerilerinizi bekliyorum. :thumb:

2. alicanbey

alicanbey mustafa

Favori Kamış:
    linea effe sprit surf 360
    Favori Makine:
    ryobi ecusima 6000vi
    Kamis secimi bence cok iyi ama makinelerin ikiside o kamisa gore zayif kalmis crosscast s 5000 ben kullaniyorum cokta uyi bir makine sayilmaz.benim onerim kendi kullandigim ve son derece memnun oldugum penn surfblaster 7000 veya 8000 likte olabilir.

3. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Crosscast zayif bir makina. Emcastlara bir göz atin

4. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    İki makinada zayif birde agir kursunlarlar bahsediyorsunuz. Ayrıca salinada kracayi hissedebilen varsa helal olsun.

Söylediğiniz bütçede alabilecegiz güçlü surf makinalar Ryobi nose naxo olabilir ama agirligi fazladır.infinity 7000 modeline de bakabilirsin

5. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    İki makinada zayif birde agir kursunlarlar bahsediyorsunuz.agir kurşunu geçtim sizin bogusacaginiz tek şey akintidir. Ayrıca salinada kracayi hissedebilen varsa helal olsun.

Söylediğiniz bütçede alabilecegiz güçlü surf makinalar Ryobi nose naxo olabilir ama agirligi fazladır.infinity 7000 modeline de bakabilirsin.