selamun aleyküm epeydir yoktum buralarda..bayramda 10 günlügüne agvaya kampa gidecegim..merak ettigim şu agva fenerin ordan palamut yakalayabilirmiyim yada istavrit..varmı palamut tutan hiç orada yada ne yapmam lazım..
birde derenin denizlle bulustugu yerede gecen olta attım ama hic bisey gelmedi..halbuki sabaha karsı patır patır suyun üstünde atladıklarını gördüm..yem olarak ekmek kullandım ciger falanmı kullanmam lazım.yada mantarın derinligini nasıl ayarlamak gerek
Dere ağzında sabah çok erken en erken hatta hava karanlıkken at çek yapmaya başla, şansın varsa levrek yapıştırabilirsin.
dere agzı kapalı artık ama kıyıdan neresı olursa olsun deneme yapsam olurmu acaba yada fenerin orda atcek yapsam
Olur olur neden olmasın... at çek sabır işidir bide illa balık tutmalıyım fikrini evde bırakarak git balığa daha çok eğlenirsin.
Geçen c.tesi sabahı aynı yerden sabah saat 05:00 ten 08:00 e kadar levrek için atçek yapılıp çeşitli rapala ve silikon denememe rağmen herhangi bir canlıya rastlanılmamıştır.