Çok harika bir granyoz tebrik ediyorum. Kullandığınız takım ve yem hakkında bilgi verirseniz çok memnun oluruz.
Granyoz, Grenyüz, Halili, Sarıağız.... Güzel av BUrada yayınlanan fotoların çoğu mutfak tezgahında çekildiğine göre fazlası var, eksiği, mekan, takım, av hikayesi... Hani dost sohbeti gibi bir anlatım. "Ahada balık" güzel espri... ))) Ama iki saniye sonra unuttum
Suat bey, Avınız hakkında bize biraz bilgi vermenizi rica ederim. Paylaşımınız için teşekkür ederiz. Avlandığınız yer ve kullanılan takım hakkında da bizleri aydınlatırsanız cok seviniriz. Avı yapan arkadaştan gerekli bilgileri bekliyoruz. Bu bilgiler umarım bizi ve sizleri bilgilendirmeye yetecektir. Ayrıca resimde bir olta takımı görülmektedir. Sizin bolca balık resminizi kaldırıyorum,zira ne olursa olsun saygıdeğer üyemiz bizleree kendi avı niteliğinde bir resim paylaşmıştır. Başka görüntülere sanırım bu rapor içerisinde gerek yoktur.
Aha da balık.Yok ben deve kuşu sanmıştım resmi ilk gördüğümde.Arkadaşlar allah aşkına kaliteyi düşürmeyin.
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=24770 suat abi çok güzel bir balık,inşallah iskenderunda birlikte güzel bir av yaparız
Başlığı kastettiysen abi bence hiç bişey yok ki , yani bu şekil yazması kaliteyi mi düşürüyor ,çok kötü mü başlık NE ALAKASI VAR Kİ BEN BUNU ANLAMADIM. Ayrıca av için tebrikler.
Okancım burası paylaşım platformu,fotoğraf sergisi değil.Evet bir fotoğraf eklenebilir,rapor olması şart değildir,ancak insanlarla dalga geçer aha balık yazıp bir tane fotoğraf koymak ne kadar paylaşım unsuru içerir sorarım. Şahsi fikrim aha balık yerine hiç olmazsa ...... tarihinde ..... yerde tuttuğum ......... balığının resmini paylaşmak istiyorum denilseydi daha bir paylaşım niteliği taşınırdı.Bu konu hakkında başka kimseye cevap vermeyeceğim ve de tartışmaya girmeyeceğim.Herkese rastgele.
Konu zaten fotoğraflar bölümünde nerede, ne zaman, nasıl yakalandığı hakkında bilgi verme zorunluluğu yok sanırım ama olsa daha iyi bir konu olurdu. Yani boşa tartışma açmaya gerek yok. Saygılar...
''Burası ciddi bir paylaşım platformu takım elbiseyle giriniz.'' ''Fotoğraflar bölümünde av raporu bekleyen sohbet bölümünde Darwin i tartışmalı'' ''Fotoğraf paylaşan arkadaştan bir açıklama bekliyoruz ona göre hesap soracağız'' Hadi yapmayın burası günlük stresten kaçıp kurtulduğumuz ve hayattan zevk almak için imkanlarımız elverdiğince , yaşamaya çalıştığımız hobilerimizi paylaştığımız güzel bir mekan. Ve ben zamanında bu sitede '' Operasion Golden Fish '' ve '' Ali Baba ve 2 Harami '' başlıkları adı altında av raporu paylaşmış biriyim. Keyfini çıkartın insanları kalıba sokmaya değil oldukları gibi kabul etmeye çalışın. Art niyetli insanlar zaten çok yaşamaz.
konu konudur benim icin er yada gec farketmez eski konulardan gözden kaçırdıklarım oluyor arada sizin olmuyor mu?