aga demin cek" saaat 22.30 civarı arkadaslar aradılar "seni sebbah alı yok" diye niy efem kamp çadırı bende kamp ocagı bende kamp bilgisi bende salak bir kamıs da bende 3.30 metre 200 metre 30 luk misina amaaaa yarın bayram biz yola çıkcaz yol derd degil hersey var ıncıgından cıncıgına ama ne yok ahandaaaaaa olta takımı yok la la la oleeyyyynnnn yedekte heç bişeyyyok. artı gitttigimiz yerde orta sıklet tatlı su ve yine hafif ve orta sıklet deniz balık avcılıgı yapma ihtimalı var - izzdanbıll civarı- ama bende 5 li tek istavrit çaparisi hariçççç hazırlık yok kıyamet senaryosuna "kaderine küs yat ve ölümü bekle" harici teoriler bekliyorum allah rızası için
.....çaparideki iğneleri sök... ....yol üzerindeki inşaattan ya da evdeki ağır metallerden kurşun yap... ...ekmek al...olmadı marketten tavuk+mısır al...
kıyamet senaryosu eh senaryo gerçeklesmedi daha dogrusu kıyamet senaryosu baska sekilde gerçeklesti. sabah arkadaslar gelmedi telle aradım yataktalar. bir öksurukbir tıksırık ev veremliler kogusu gibi hastalanmıslar.:=) ikiside grip ama iyi zihin cimnastigi oldu... ve bu arada bir kaç saatlik uykusuzluk sonucu daha ölmemis oldugumuzu anladık... s agı solu kurcaladıgımızda birkaç takım . bedenleri yapmak için farklı misinalar ve bana 5 km ötede oturan kızkardesime zorla emanet ettigim kötu gun takımları ortaya çıktı. simdi iyi de kııyamet projesiyle beraber balık olayıd a yattı. annemize gitcez el öpüp bana özel yaptıgı yaprak sarmasını yiycez. yarına da belki canlanır bizim koçerolar diye umut edicez. bu iş yatar. ben dergiye geciktirdigim yazımı hazırlıyım. pazara da kızkardesime restorasyon projesinde yardımcı olcaz. kıvıramadık kaçış projesini.gezi baska bahara kaldı.