Ahırkapıdan Eminönüne off >:(

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Metfox tarafından paylaşıldı.

1. Metfox

Metfox Arda

Nerden başlasam bilemiyorum.. Öncelikle merhaba herkese..

Bu gece (28 ekim ) planladığımız Ahırkapı lüfer avının Eminönü kefal ve mırmır avında sona ermesini anlatıcam :D

Takım çantamızı eksiksiz hazırladık oltalarımızı yolluğumuzu vs vs aldık gittik Cankurtaran tren istasyonunun altına .. Kurulduk lüfere atıcaz.. İlk fiyaskomuz acemi arkadaşımızın almış olduğu ''Ben bayatıııım'' diye bağıran istavritler oldu .. Zor bela iğneye takıyoruz onada balık vurmuyor.. Yanımızdaki adamların takımını tutarak oltalarındaki zilleri çaldırarak adamları heyecan ve paniğe sokmamızda cabası . . :D

Ahırkapıda pes ettik dedik hadi gidelim Unkapanı köprüsüne.. Gittik köprünün ortalarına doğru .. Su biz gelicez diye heralde ne kadar çöp pislik varsa dolmustu ve kahverengiydi.. Burdada bağladık attık vuruş yok .. Arabaların gürültüleriyle kafamızın şişmeside yanımıza kaldı ..

Unkapanı köprüsünden de pes ettik .. Dedik sabah olsun çapari atarız Galatadan.. Sabaha kadar Eminönünde izmarit yapalım dedik .. Kurduk takımları , bağladık karidesleri daha atar atmaz iri bi kefal atladı .. Ardından ismini bilmediğim yayına benzeyen bir balık daha aldık .. Sonra bir kayabalığı :D Sonra bir kefal birkaç izmarit , istavrit ve 3 4 tanede mırmır aldık..

Artık yeter diyerek 4 arkadaş sabahın ilk ışıklarında ilk vapur seferiylede evlere kaçtık .. Yani sonuç fiyasko ... Lüfer bizim neyimizeki niye böyle bi halt yedik onuda bilmiyorum :D Acemilikmi desem şanssızlıkmı desem onuda bilmiyorum .. Ama bildiğim tek şey var: Artık bende diğer insanlar gibi kalkıcam öğle vakti alıcam çaparimi bide sahte yemimi .. Ne yemmiş ne pislikmiş ne şu ne bu .. Yok abiler.. Artık sosyete avcılık takılıcam .. Benim bu şanssızlığımı kırıp acemiliğimi gidermem lazım :) Resimler belli olduğu kadarıyla.. Saygılar..

2. harun91

harun91 harun

Favori Kamış:
    shakspeare odysse makina,alba lucky kamış, lineaffe oyster 4.20 ve diğerleri..
    En İyi Avı:
    İsrail sazan istavrit izmarit gelincik
    Gelincik olmasın:) :)

Abi siz yine kıyıdan denemişsiniz...Biz koca tekneyle balığın dibine Boğaza gittik iri istavritten başka birşey alamadık:eek:

3. Metfox

Metfox Arda

Vallaha usta gelincikmi damatcıkmı bilmiyorum ama tırstım ellemedim zehirlidir falan diye tanımıyorum balığı :D Ama bu sene enteresan şeyler oluyor onu biliyorum .. + şunuda söyliyeyim Su dün o kadar sıcaktıki .. cok ilginç..