ahtopatçunun isyanı

Konu, 'Av Hikayeleri' kısmında kskkörfez35/5kost tarafından paylaşıldı.

1. kskkörfez35/5kost

kskkörfez35/5kost

Favori Kamış:
    zıpkın,olta
    En İyi Avı:
    levrek3 kilo ahtapot 3 ve altı
    Akçayda dayımın yazlığında arkadaşlarla oturuyorduk birden ben dedim dalmaya gidiyorum saat akşam 6 fln aldım takımarımı evden tutum denizin yolunu 1 kilo metre yürüdükten sonra vardım deniz kalabalıkdı ben kuytu yosunluk kimsenini girmediyi bir yerden girmeye karar verdim kimseyi rahatsız etmiyim diye git tiyim yerde bi amca sübye ve ahtapot oltası atıyor sahte yem ile çek at yapıyor s.a a.s dedikten sonra ben tabi sordum çıkıyormu ahtapot die adam 2 den beri burdayım dedi hiç yok bendedim burdan girsem bi zararı olurmu sana uzaklaşıcam dedim gir evlat dedi saol dedim tükürdüm maskeye taktım ağırlıklarımı kurdum zıpkını kimse olmadığı için denize karşı attım suya paletleri taktım gözlüyü yıkadım taktım girdim suya aldım elime zıpkını daha 2 metre palet vurmada kıyıdan 5 mete açıkta 1 metre suda bir ahtapot avlanmaya çıkmış beni bir gördü pat yeşil oldu ben uzat tım zıpkını vurdum hemen ayağa kalkıp attım paletleri kıyıya adam ne oldu evlat ne vurdun diyor dur dedim görürüsün çektim bi geldi kıyıya 1.10cm yakın bir ahtapot millet uzaktan görüp toplandı fln ama bakıyorlar adamın biri seni bekşiyormuş dior bende gülüyorum fln amca bir başladı şimdi küfür etimiyorum ama ahtapota ulen ben sabahtan beri burdaım ne biçim hayvan bu ben böle işin :D diye ben hemen toparlandım kafayı ters çevirdim doğru evin yolunu tut tum orda müren olduğunu bildiim için takıp gitmedim suya bi daha ne olur ne olmaz eniştemine saldırmıştı bi kere teldekine :eek: ama amcanın surat ifadesi ni hiçunutmıyıcam :D hayatımda ilk kez bu kadar kolaybir av yaptım onun sevinci ile evin yolunu tut tum uraştırdı ama yapması yiyince deydiyini anlıyorsunuz(her ne kadar annem olum bi kerede balık vur dese bile)

Son düzenleme: 27 Temmuz 2007
  2. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Cok espirili, cok guzel bir hikaye.. Biraz daha noktalamaya dikkat ederseniz, daha da keyfi cikar. Buyuk zevk aldim. Amcanin yerinde de gercekten olmak istemezdim. Dahasina rastgele...

3. köroğlu

köroğlu ZAFER HASAN

Favori Kamış:
    270cm DAM Effzett Spin
    Favori Makine:
    Shımano Gatana
    En İyi Avı:
    Turna 5.350 kğ
    güzel bir anı ama kısaltmaları yapmadan yazsan daha iyi olmazmı acaba

4. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Haktan kardeşim güzel bir gün geçirmişsin keşke amcayada o ahtapot tan götürseydin biraz içi gitmiş yazık. Annenin dediği gibi bir dahaki sefer balık maceralarını bekliyoruz resim de isteriz yanlız.;):D

5. OxDaTiTy

OxDaTiTy Burç

Favori Kamış:
    Çatal :) Arasırada misina, kanca, kurşun birkaç düğüm...
    En İyi Avı:
    Kefal, Çupra, Karakulak, Mırmır...
    Alp hocam yeni nesil türkçeyi düzgün kullanmayı unuttu gibime geliyor...

Birçok yerde hatalar yapıyoruz ve de insanlara normal geliyor.

Yukarıdaki yazıda nereden bakarsan bak 20 den fazla imla hatası var.

Bu arada güzel bir hikaye teşekkür ederim paylaştığın için ama rica ediyorum türkçemizi daha düzgün kullanalım ;)

6. la-traviata

la-traviata Ercan Hacıoğlu

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    eşkine-mırmır-minakop
    Bence de çok keyifli bir av olmuş ama okurken bazı kısımları anlamakta güçlük çektim. Kardeşimiz anlatımına biraz daha dikkat etse çok keyifli paylaşımlar çıkaracağından eminim ben..

7. kskkörfez35/5kost

kskkörfez35/5kost

Favori Kamış:
    zıpkın,olta
    En İyi Avı:
    levrek3 kilo ahtapot 3 ve altı
    abilerim haklsınız ama türkçem pek de iyi diyil noktalamalarda da iyi diyilim yazarak anlatım da hiç iyi diyilim ama anlata bildiyim gibi antamaya çalıştım ksura bakmayınız :)

8. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Türkiyede yaşayıp okulada girmişsen biraz daha dikkat etmen gerekir.