Bu senede mekanımız gene değişmedi geçen senenin heyecanıyla bütün hazırlıklar yapıldı düştük yollara ekip gene değişmedi tabikide Okan,Ömür,Onur ve ben. Çok zevkli geçen bir yolculuktan sonra Sabaha karşı 3 sularında siteye giriş yaptık tabikide dururmuyuz daha evin kapısını açmadan sahilin kenarına tekneyi yanaştırdık malzemeleri arabaya yığdık herkesin içi kıpır kıpır direk balığa, yem bu senede 8 numara palet kullandık avlandığımız derinlik 50-55 mt arasındaydı herkese rastgele. Elveda Ankara Macera devam ediyor bölüm ikide görüşmek üzere
Barış bey tebrik ederim, macera tam kıvamında. İstanbul'a çoook uzaklarda bir mekan ve bu yüzden bakir kalmış bir avlak. Allah kem gözlerden korusun, rastgele...
barış bey diğer açıklamaları olta takımı hakındaki bilgilerinizi felan bekliyoruz Tebrik ederiz, Ufak balıkları yakalayıp fotoğraf çekip bıraktığınızı düşünüyorum
Tebrik ederim.Rapor icinde ayrica tesekkurler. Avlak harika gorunuyor.Ben olsam hickimseye soylemezdim bu avlagin yerini Umarim sende soylemezsin Rastgele...
evet ıstanbuldan uzak bakır mera ama ıstanbuldan gelıp de o ıspendeklerı avlayınca bakır meralarda kuruyor ,yıne de guzel av tebrıkler umarım bundan sonrası levrekler serbest kalır