Sabahın ilk ışıklarıyla üç dört saatlik uykuyla rast gele diyerek yeni bir güne başlamıştık biraz zarganayla sırtıya dolaştıktan sonra avlak bölgemize doğru hareket ettik hemen etrafı biraz yemledikten sonra güzelim kefaller çalışmaya başladı kefallerde öle sağlam geliyoki kepçeyi görüncede çıldırıyo ve koparıp kaçıyo bu yüzden kepçe kullanmıyoduk gene böle kefal geliyo derken biraz mücadeleden sonra o da ne dedik koca çupra ama kimsenin aklına kepçeyi almak gelmiyo ve son bi hamleyle oltayı kaldırsakta tık misina gitti yüzler asıldı vah tüh diyerek avımıza devam ettik ama kısmet işte o gün gene her zaman denk gelmeyecek çupralar bizi yanlız bırakmadı 1.900 ve 2.200 kg herkese rast gele bölüm 6 da görüşmek üzere Ekip dağaldı Pet şişe 1.5 lt
Güzel avlarınızın devamını diliyorum. Kefallerden birini canlı yem yapıp yakalayacağınız güzel bir kofana resmini bekliyorum sizden.
Barış biraz yavaş valla yetişemiyoruz sana raporlar seri de.Maşallah diyelim teknede o kefalleri palet yemlemi dipten mi nasıl aldınız?Ekibi kutluyorum tebrikler.
abi iyice hasta olmaya başladım, hayatın boyunca unutamayacağın bir av yapmışsın, her tatilin böyle olur inşallah
Çok ilginçtir palet yemle tuttuk hepsini derinlik yaklaşık 20-25 nt kadar resimler bitince videolarıda var onlarıda ekliycem
Boy limitleri açısından problem yok ancak, kişi başına günlük limit 5 kg idi değil mi Eminciğim? Acaba kaç kişi avlanılmış? .
maşallah diyorum bu sene bereketli balıkçılar memnun bu durumdan avlarınızın devamını diliyorum.tekrardan maşallah..
Tebrikler avlarınız her daim böyle bol olsun. Kefal için ne yem kullandınız acaba? Teşekkürler... RASTGELE
. Cem haklısın. Aynı zamanda BARIŞ arkadaşımızda Sitemizin Eski MOD larındır. Sevgili Barış ve Ekip : Tebrikler...