selam arkadaşlar.. memleket trabzon. şimdi ankaradayım. malum göl balıkları beni pek açmıyor. deniz çocuğu olduğumuz için malum hep denizi arıyoruz. bu yuzden ankaradan denize en yakın yerden açılmak istiyorum. yaptığım hesaplamalara göre en yakın yer burdan 225 km kadar akçakoca var. birde amasra var ama hem yolu daha uzun ve araç yolu biraz zor. burdan otobandan hemen akçakocaya akılabilir. akçakocalı olan arkadaşlar varmı burda. ve bahsettiğim yerde nasıl bir avlanma yapabilirim. neler vardır burda. tekneyle avlanmak munkunmu.. burda olan arkadaşlar varsa tekneci arkadaşlarla diyalokları nasıl. küçük tekne kiralama imkanımız varmıdır konularına şu aralar cevap aramaktayım. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim.. şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim..
Oltaya gönlünü kaptırmış arkadaşlara Akçakoca'dan merhaba.Ali Kemal arkadaşım,sana yardımcı olmaya çalışayım ,elimden geldiği kadar.burda şuan istavrit tutabilirsin.diğer balıklar içinde kıyıdan çok uğraşan arkadaşlar var ama sabır istiyor.derede balığa gidecem dersen melene götürebilirim seni.artık kısmetine ne çıkarsa.ama illaki denize çıkacam dersen kimsenin teknesini kiralayacağını sanmıyorum,kiralasalar bile seninle birlikte çıkarlar.ben bi araştırırım.
ya aslında olay dahada büyüdü.. bu yaz tatilini akçakocada yapmayı düşünüyorum. ordada boş boş kumsalda oturmak hiç bana göre değil.. bari sabah akşam denize olta atmak istiyorum. hatta kalınacak güzel otel pansiyonlar hakkında da bilgi almak isterim.. tavsiye edebileceğiniz yerler varmı acaba.. msn adresim alikemalmetin@hotmail.com şimdiden ilgin için teşekkür ederim...
nekadar kalıcan akçakocada ben izinimi kocaalide geçiricem denk gelirse görüşebiliriz balığada gidebiliriz