balık avına bayram tatili nedeni ile 8 günlük bir ara vereceğimden cuma öğleden sonra son sürat avlağımızda yerimizi aldık. Hava güneşli rüzgar neredeyse hiç yok gibiydi. Bu durumda hemen sea spin poroq-120 ve river2 sea tover 128 ile başadım wtd aksiyonuna. Henüz 10 dk geçmeden ilk lüfer sahteeye suku dalgalandırarak hamlesini yaptı ve tüm gücüyle misinaya asıldı. Av arkadaşım benden braz uzakta olduğundan el sallayarak sesimi dıyurmaya çalıştım ama nafile. Baktım telefonumda arabada kalmış hemen döndüm hızla arabaya 5 dk lık sıkı bir yürüyüş ile telefondan rapor verdim hemen buaya gel diye daha sonra bir iki takip sonrası rover 128 affetmedi ikinci dişli ( diğerinin kardeşi heralde ikiside 33 cm) oltaya bindi havada zıplayarak. Günü iki gğzel dişli ile kapattım. Boğaz yolundaki son dişlilerle erken bayramlaştık Daha iyileri sizlerin olsun...
Güzel balıklar. Hayırlı olsun alah daha iyilerini nasip etsin. Birşey soracam wtd yaptığınız kamış birde boyunuzu ögrenebilirmiyim. Sebebi yeni bir kamış alacam asıl amacı wtd olacak ama dalgalı hava ise uzak atışda rahat yapabilmeli. Kamışın boyuna karar veremedim.
evren abi tebrikler, siz 8 günlük ara verdiniz ama ben meraları boş bırakmadım , kayda değer birşey yakalayamadık. avlarınız daim olsun.
s.a evren abi rasgele bende her hafta sonu akçakocaya gidiyorum hep kol saati. kıyıdan atcek denemediğim kalmadı 3 senedir. nasipten öte yokta sıkıldım artık. netarafa gideyim biraz tiyo veririsen sevinirim abi hayırlı gunler.
Ellerinize sağlık bu anda çok güzel balıklar, bizleri bu güzel paylaşıma ortak ettiğiniz için de çok teşekkürler.