AKÇAKOCA

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında YASİN BAYRAK tarafından paylaşıldı.

1. YASİN BAYRAK

YASİN BAYRAK

Favori Kamış:
    OLTA VE SABIR
    En İyi Avı:
    8 KG SAZAN
    Selamlar
    Bu hafta sonu Akçakoca'ya kıyıdan atçekle levrek avı ve dip oltası ile kalkan avı planlıyorum. Yer ve taktik tiyosu verebilercek arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Saygılarımla..

2. 33022

33022

Ne tarafa doğru gideceksiniz.Alaplı-Ereğli yönüne giderseniz, Akçakoca sapğından Ereğli yoluna inen rampanın düzlüğündeki kumsalı deneyin kalkan için birde o civarlarda ufak bir köprü var dere üstünde, hep geçerken görüyorum ama avlanmak nasip olmadı levrek için iş yapabilir.Önemli bir uyarıda bulunayım levrekçi arkadaşlar balık havyarlı diyor forumda, aman dikkat edin.Bu arada karaburun diye isimlendirilen bir yer olması lazım o civarlarda kayalık bir bölüm var ordan lüfer denemenizi tavsiye ederim.

3. YASİN BAYRAK

YASİN BAYRAK

Favori Kamış:
    OLTA VE SABIR
    En İyi Avı:
    8 KG SAZAN
    Tam gitmeyi düşündüğüm yeri söylemişsiniz, teşekkürler. Genelde balıkları almıyorum, yakala bırak yapıyorum.

4. adefineci

adefineci Aksel Defineci

Merhabalar,
    Akçakoca da son 2 aydır her hafta sonu balığa çıkıyorum. Kıyıdan ve tekneden bir çok kez deneme yaptım. Şimdiye kadar tutabildiğim sadece istavrit ve mezgit.
    Balık malzemesi satanlar dahi balıklarının tok olduğunu ve tutamayacağımı söylüyor. Hatta denizde salyangoz toplayan balıkçılar bile tavuk yiyoruz balık yok diyor.
    Bu yüzden bir bot ve motor, sayısız rapala ve kaşık aldım ama henüz balık büyük bir balık tutamadım.
    Karadan girişi olmayan bir kayalık bölgede kıyıdan 70 mt ileride boyları yaklaşık 15- 20 cm olan uskumru ve karagözün suyun üzerinde canlarını kovalayan balıktan kurtarmaya çalıştığını gördüm. Balıkçılar da çok büyük levrekler var ama ancak zıpkınla vurursun olta ile tutamazsın demişti.
    Alba nın kaşıkları, silikon kokulu balıkları, rapala max ve x max, yozuri nin 3 sahtesi bir işe yaramadı. Bu hafta sonu da cam rapala deneyeceğim.
    Bu akçakoca bende gurur meselesi oldu. Her türlü yardım ve paylaşımlarınızı beklerim.

5. cakbas

cakbas çağdaş

En İyi Avı:
    50 cm Turna
    akçakoca'da kiralık tekne arıyorum.

yardımcı olabilecek var mı ?

özelden mesaj atarsanız sevinirim..