akçakocayı bilenler yardım... :(

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında dere11 tarafından paylaşıldı.

1. dere11

dere11

Favori Kamış:
    Dip oltası, boyu 120 cm civarı kamyon filitresi, arada bi germe
    En İyi Avı:
    1 kg sazan
    Herkeze selamlar

temmuz sonu agustos başı gibi akçakocaya gidecem hersene gidip bi balık tutamadan gerileliyorum ankaradayım dogal olarakta denizde avlanmayı bilmiyorum :(

bilenler varsa nası bi olta sistemi ile , nereden hangi saatlerde ne tür balık alabilirim yardım edermisiniz.

2. deePblue

deePblue na

akçakoca kadar dalgalı başka deniz görmedim :eek:
    liman içinde kefal görmüştüm.mantarlı takımla (ekmek içi) kefal almaya çalışanlar vardı..bunun dışında orda olta balıkçılığı oldukça zor olsa gerek..

3. dere11

dere11

Favori Kamış:
    Dip oltası, boyu 120 cm civarı kamyon filitresi, arada bi germe
    En İyi Avı:
    1 kg sazan

mantarlı takımı 30 m ileri at bi daldayla ayagının dibinde dip oltasıda takılıyo napıcam bilmiyorum yorumun için tşkler

at çekle falan fenerin oralardan bişeyler olurmu bilmiyorum

4. deePblue

deePblue na

kaleye giderken dere ağızlarında olta atan görmüştüm :)
    oraya gidince biraz daha bilgi toplarsan belki oralarda şansını deneyebilirsin.
    rastgele :)

5. serguzest

serguzest

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    2,5 kg turna
    2005 yılında bende senin gibi tatil amaçlı gitmiştim Ankara'dan - Akçakocaya tabi oltalarda yanımızda :). Aslında benim niyetim alabalık avlamaktı ama bunu gerçekleştiremedim malesef. Fakat çapari ile istavrit avladım limanın en ucuna kadar gidip denize doğru çapari ile avlanabilirsin, çok olmasa bile istavrit yakalamayı başarmıştım. Benim bildiğim limanın en ucundan çapari ile at çek yapabilirsin. Çapariyide Akçakocadaki balık malzemesi satan yerlerden bulabilirsin ayrıca buralardan daha çok bilgide edinebilirsin. İyi tatiller..