öncelikle herkeze merhabalar akçay zeytinlide bağlı olan 4,50 m lik teknem ile isteyen arkadaşları kiralama ücreti talep etmeden sadece masraflara ortak olmaları kaydı ile müsait olduğum zamanlar balığa çıkartabilirim . Çekinmeden ulaşabilirsiniz reeling
Güzel bır paylaşım olmuş.Balıkesir'de yaşayanların ilgisini çekecektir.İnşallah guzel partnerlerle hoş avlarınız olacaktır diye düşünüyorum.Raporlarınız bekliyor olacağız.... Sevgi ve saygılarımla
çok teşekkürederim zamanında bende bunun eksikliğini çok hissedip hep iç geçirerek tekne ile balık avlıyanları seyrettim . Allah da bana bir tekne nasip etti . Bu keyfi paylaşmak ve yeni dostlarla tanışmak da beni çok mutlu edecektir . inşallah güzel avlar yakalar buradan da sizlerle paylaşabilirim ...
Antalya'dan işim gereği Balıkesir'e geldiğimde benimde bir tekne hayalim vardı. Fakat Merkezde kalınca bu hayalimi ertelemek zorunda kaldım. Zaman zaman Edremit körfezinin çeşitli bölgelerinde kıyıdan avlanmaktayım. Fırsat olursa tanışmak isterim. Bu ince düşüncen için şimdiden teşekkürler Cenk kardeşim
Çok güzel bir teklif Cenk dostum. Dostça yaklaşım ve paylaşımınız için tebrik ederim. Çoğu insan sizin gibi maalesef davranmıyor. Bu zevki başka dostlar ile de paylaşmaktan imtina ediyorlar. Benim katılma şansım maalesef yok. Olsaydı hem sizinle tanışmayı ve hem de tekneden avlanma zevkini yaşamayı çok isterdim inan . Avlarınızın bereketli geçmesini dilerim.
helal olsun arkadaşım güzel ve örnek alınması gereken bir davranış ben kendi adıma çok teşekkür ederim altınolukda yazlığım var yazları oradayım inşallah bir gün tanışmak nasip olur sizin gibi değerli bir insanla..
arkadaşlar hepinize teşekkürederim . Bana ulaşmak istiyenler 543-220 10 33 den arıyabilir baştan söylim sırtı konusunu bir türlü beceremiyorum sanıyorum meraları tam bulamadım yada gerçekten o işi ben beceremiyorum ancak mercan konusunda gayet güzel meralar buldum artık onunla idare edicez .İsteyen herkez arayabilir netten edremitte hava durumuna ( rüzgar özellikle ) bakın hele birde hafta sonuysa tekneye atlar oltamızı atarız ....
bende balıkesir merkezde yaşıyorum yazlığım ayvalık altınovada ancak bana çok uzak diye balıkesire yakın olması için akçaya bağladım böylece canım sıkıldığında basıp gidebiliyorum bana ulaşırsan balıkesirden de beraber gidebiliriz . reeling
çok teşekkürederim özkan bey . Şu 3 günlük dünyada malımı kıskanmak yerine o mutluluğu yeni arkadaşlarla paylaşmak beni daha çok mutlu eder sadece . Eğer vakit yaratabilirseniz beklerim ....
paylasmak bu olsa gerek cenk bey öncelikle sizin bu paylasımınz harika ve umarım her tekne sahibine örnek olur. edremitte yasıyorum. sizinle tanısmak isterim cebinizden ulasacagım bilginiz olsun.
İş için akçayda bulunuyorum eğer zamanınız olursa tanışmak ve balığa çıkmayı çok isterim işimin rahatlığından dolayı günün her saati balığa çıkabilmek için uygunum
arkadaşlar numaramı vermiştim dilediğiniz zaman arayabilirsiniz ismail bey bana ulaştı ceyhun bey istediğinizde arayın müsait isem eğer derhal çıkarız hatta muhtemelen bu hafta içi gelicem ve teknede 2 kişilik yer olacak dileyen gelsin ....
arkadaşlar balığa gitmek için beni bazı dostlarımız aradı ancak yeni çocuğum olduğu için gidememiştim bu aralar musaitim ve gidicem ancak size dönüş yaparım dediğim arkadaşların telefonumda oluşan bir sorundan dolayı numaralarını bulamıyorum eğer beni tekrar ararlarsa sevinirim ....
Cenk bey merhaba forma yeni üye oldum Kısmetse hafta sonu Akçaydayım . Müsait olursanız teknedede yer olursa size katılmak isterim .
yusuf bey kusura bakmayın ancak farkedebildim siz müsait olduğunuzda beni telden arayın eger bende musait olursam neden olmasın hafta içi hafta sonu pek farketmiyor bir aksilik cıkmaz ise çarsamba yada perşembe gene acılacagız haberleşelim sizde katılın bize bu aralar çapari ile uskumru zamanı reeling