Arkadaşlar Edremit-Akçay'da öğrencilerimizin spor müsabakaları için 3-4-5 Nisan tarihlerinde orda olacağım.Fırsatını bulursam oltamıda yanıma alıp kıyıdan denemek istiyorum.Yem olarak yanıma tavuk göğsü ve karides alacağım.Akçay Resort Hotel'de kalacağız.Akçay'da kıyıdan balık avlayabileceğim bir yer tavsiyeniz var mı?Hotel'in denize kıyısı var internette baktığım kadarı ile.Akçay'da malzeme ve yem satan bir yer varmı acaba?
akçay resort otelin önü veya daha doğuda çayın ağız tarafı veye araç varsa fener mahallesi(Altınolukta) kıyısı mırmır için uygun olur.Yem olarakta Akçay polis merkezinin yan karşısı yada edremitte kayalar ticaretten yem temin edebilirsiniz.Avınızı gece yaparsanız daha iyi netice alırsınız.
Merhabalar! Özellikle yazları Akçay-Altınoluk-Küçükkuyu civarında avlanan (ya da avlanmaya çalışan diyelim) biri olarak av için özellikle Küçükkuyu tarafını tavsiye ederim. Akçaydan minibüsle en fazla 25-30 dakika mesafededir ve çok iyi balık yapar, "setodice" rumuzlu arkadaşın dediği gibi yem almak için en uygun yer Edremit'teki Kayalar Ticarettir. Yem almaya gittiğinizde güncel av bölgesi için onlarla konuşursanız size yardımcı olabileceklerini düşünüyorum, rastgele...
Akcay==akcay en iyi balik alacagin yer sarikis ile oge motel arasindaki kumluk alandir......bu tiyoyuda sakin kacirma..hadi rastgele
Arkadaşlar teşekkür ederim.Fazla vaktim olmayacağı için hotelin önünü deneyeceğim.Yemlerimi şimdiden hazırladım.Karides,hindi göğsü ve taşlık.Taşlığı ilk defa deneyeceğim.
epey süredir akçayda balık avlamaktayım. körfezde eskiden iyi balık vardı bi arkadaşımın söylediği gibi küçükkuyuda da epey vardı ama kalmadı... akçayda ise en iyi yer elalem barın ( yenimahalle ) hemen önüdür. dalgalı suda hemen 2 metrenizde cansız yemle bile levrek alabilirsiniz ama eğer dalga pek yoksa biraz uzağa atın derim çipura, lidaki ve karagöz gelme olasılığı epey yüksektir.. bol şanslar
akçayda tekneyle en fazla balığı toparlayacağım yer neresidir,tekneyi yeni aldım bu bölgeyi tam bilmiyorum.....yardımlarınızı bekliyorum.